Hunton forsterker styret med svensk kompetanse

Hunton forsterker styret med svensk kompetanse

Hunton Fiber AS har store vekstambisjoner for miljøvennlige og energieffektive byggløsninger i det nordiske markedet.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

I juni 2016 besluttet selskapet å bygge ny fabrikk for trefiberisolasjon på Gjøvik, som et viktig ledd i satsningen på grønn vekst. For å sikre en sterk utvikling i det svenske markedet går Pierre Nyström nå inn som styremedlem.

Det svenske markedet

Pierre Nyström har mer enn 20 års erfaring med å lede og utvikle foretak både i Sverige og Storbritannia. De siste årene har han jobbet som administrerende direktør for byggevarekjeden Beijer i Stockholm. I tillegg har han erfaring som administrerende direktør i Kvänum kjøkken, prosjektleder i Boston Consulting Group og seniorkonsulent i Andersen Business Consulting. Nyström er utdannet Master of Science fra Handelshøyskolen i Göteborg.

[img id="1"]

- Hunton er et spennende og fremtidsrettet selskap som har et stort potensiale i det svenske markedet.  Jeg ser frem til å videreutvikle selskapets posisjon i Sverige sammen med ansatte, styret og eiere, sier en engasjert Nyström.

Et marked i stor vekst

Det svenske markedet er i stor vekst, en vekst som Hunton ønsker å være en aktiv del av. Hunton har egen fabrikk for konstruksjonsprodukter i Olsfors utenfor Borås, i tillegg til salgskontor i Malmø og distriktsapparat.

Huntons mangeårige styremedlem, Einar Vatne, trekker seg samtidig ut av styret. Hunton takker Vatne for en solid innsats i styret.

GRØNNE TAK/16. november 2018

Grønne tak er på fremmarsj i byene

– Grønne tak er ikke bare en ting, slik mange kanskje ser for seg. Når folk hører dette begrepet, tenker man seg gjerne et tradisjonelt torvtak. Men det er altså mye mer enn som så, og grønne tak er på fremmarsj. I Oslo jobbes det med en egen strategi for slike tak. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/16. november 2018

Jakter videre på ideer som kan knekke milliardkoden

Enova anslår at det årlige markedet for lønnsomme energitiltak i bygningsmassen er på flere milliarder kroner. Likevel går det for tregt med energieffektiviseringen. Statsforetaket har allerede støttet 8 ulike forretningskonsept som kan få fart på utviklingen med til sammen 6,4 millioner kroner. Nå er en ny konkurranse ute. Les hele saken

Til toppen