Hunton forsterker styret med svensk kompetanse

Hunton forsterker styret med svensk kompetanse

Hunton Fiber AS har store vekstambisjoner for miljøvennlige og energieffektive byggløsninger i det nordiske markedet.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

I juni 2016 besluttet selskapet å bygge ny fabrikk for trefiberisolasjon på Gjøvik, som et viktig ledd i satsningen på grønn vekst. For å sikre en sterk utvikling i det svenske markedet går Pierre Nyström nå inn som styremedlem.

Det svenske markedet

Pierre Nyström har mer enn 20 års erfaring med å lede og utvikle foretak både i Sverige og Storbritannia. De siste årene har han jobbet som administrerende direktør for byggevarekjeden Beijer i Stockholm. I tillegg har han erfaring som administrerende direktør i Kvänum kjøkken, prosjektleder i Boston Consulting Group og seniorkonsulent i Andersen Business Consulting. Nyström er utdannet Master of Science fra Handelshøyskolen i Göteborg.

[img id="1"]

- Hunton er et spennende og fremtidsrettet selskap som har et stort potensiale i det svenske markedet.  Jeg ser frem til å videreutvikle selskapets posisjon i Sverige sammen med ansatte, styret og eiere, sier en engasjert Nyström.

Et marked i stor vekst

Det svenske markedet er i stor vekst, en vekst som Hunton ønsker å være en aktiv del av. Hunton har egen fabrikk for konstruksjonsprodukter i Olsfors utenfor Borås, i tillegg til salgskontor i Malmø og distriktsapparat.

Huntons mangeårige styremedlem, Einar Vatne, trekker seg samtidig ut av styret. Hunton takker Vatne for en solid innsats i styret.

TEK17/22. februar 2019

Trapper tar langt flere liv enn branner

– Det finnes riktig nok ikke sikre tall på dette, men undersøkelser tyder på at trapper tar nær dobbelt så mange liv per år som branner gjør. I tillegg kommer jo alle skadene, og her er det nok store mørketall. Det er på tide å ta dette problemet på alvor. Les hele saken

Til toppen