Imøtekommer økt etterspørsel fra byggebransjen

Imøtekommer økt etterspørsel fra byggebransjen

Trygg Kurs AS lanserer nå høstens kurskalender for å imøtekomme økt etterspørsel fra bygg- og anleggsbransjen.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Trygg Kurs AS opplevde i 2015 en 50% økning av kursleveranser til bygg og anleggsbransjen, og denne veksten fortsetter også i 2016.

- Vi opplever veksten som en konsekvens av økt fokus på å bedre holdninger til HMS-arbeid i bygg- og anleggsbransjen, sier Key Account Manager Joakim Eriksen hos Trygg Kurs AS.

Arbeidsmiljølovens § 3-5 krever at alle virksomheters øverste leder skal kunne dokumentere opplæring i HMS arbeid, men det er holdninger som telles mest i bransjen.

- Ofte ser vi at når deltakere på HMS kurs for ledere får en grundig innføring i den rollen man har som leder, gjør det noe med fokuset på og holdningene til HMS. Resultatet er ofte kompetansehevende tiltak gjennom eksempelvis opplæring i HMS, stillasbygging, risikovurdering, fallsikring, brannvern og opplæring for verneombud, sier Eriksen.

GULLHAMMEREN/15. oktober 2018

De ti nominerte til Gullhammeren 2018 er klare

Gullhammeren 2018 skal fremme personer, bedrifter og prosjekter som benytter seg av arbeidsprosesser som kan bidra til en mer effektiv, lønnsom og grønnere bygge- og eiendomsnæring. De ti kandidatene har funnet nye måter å jobbe på eller jobber allerede på en måte som kan være «beste praksis» i din del av byggeprosessen. Les hele saken

Til toppen