Internasjonal arkitekturpris til LINK Landskap

Internasjonal arkitekturpris til LINK Landskap

LINK Landskap gikk av med seieren i WAN Waterfront Award 2016 for uteområdene på Aker Brygge.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

[factbox id="1"]

Prosjektet omfatter både Stranden, sidegatene og Bryggetorget.

Leder for LINK Landskap, Anne Pia Møllenhus, uttrykker sin takknemlighet overfor dyktige kolleger så vel som NPRO som har spilt en aktiv rolle i utforming og design. Prosjektet har bidratt til å gi Aker Brygge tilbake sin posisjon som en pulserende bydel med et yrende byliv.

Juryen trekker frem hvordan et sterkt men enkelt konsept har bidratt til å styrke stedsidentiteten og skape en sterkere tilknytning til sjøfronten.

World Architecture News inviterer hvert år til nominasjon av arkitektur og landskapsarkitekturprosjekter verden rundt. WAN awards er en internasjonal arkitekturpris som deles ut i hele 22 ulike kategorier. En av disse kategoriene er WAN Waterfront Award. Juryen består av anerkjente fagfolk fra flere land.

ARKITEKTUR/21. juni 2018

Arealeffektive boliger med god standard

– Som arkitekter med stor andel boligprosjektering opplever vi i økende grad at byggherre ønsker å tilrettelegge for små boliger, og at vi må tegne svært arealeffektive planløsninger. Boligprisen i Oslo og andre store byer øker dramatisk og det er stor etterspørsel etter å bo sentralt. Samtidig er det en økende andel enslige husholdninger/endrede preferanser etc., som etterspør mindre arealer. Derfor har Hille Melbye Arkitekter utarbeidet en forskningsrapport som tar for seg disse temaene. Les hele saken

Til toppen