Internasjonal arkitekturpris til LINK Landskap

Internasjonal arkitekturpris til LINK Landskap

LINK Landskap gikk av med seieren i WAN Waterfront Award 2016 for uteområdene på Aker Brygge.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

[factbox id="1"]

Prosjektet omfatter både Stranden, sidegatene og Bryggetorget.

Leder for LINK Landskap, Anne Pia Møllenhus, uttrykker sin takknemlighet overfor dyktige kolleger så vel som NPRO som har spilt en aktiv rolle i utforming og design. Prosjektet har bidratt til å gi Aker Brygge tilbake sin posisjon som en pulserende bydel med et yrende byliv.

Juryen trekker frem hvordan et sterkt men enkelt konsept har bidratt til å styrke stedsidentiteten og skape en sterkere tilknytning til sjøfronten.

World Architecture News inviterer hvert år til nominasjon av arkitektur og landskapsarkitekturprosjekter verden rundt. WAN awards er en internasjonal arkitekturpris som deles ut i hele 22 ulike kategorier. En av disse kategoriene er WAN Waterfront Award. Juryen består av anerkjente fagfolk fra flere land.

VEDLIKEHOLD/19. februar 2019

Flere offentlige bygg uten overflatebehandling

– Det finnes jo en del forskjellige definisjoner av hva som er en vedlikeholdsfri fasade. Hva er i grunnen vedlikeholdsfritt? Men om vi definerer dette som «ikke-overflatebehandlet trevirke» tror jeg neppe dette vil bli den helt store trenden i tiden fremover. Les hele saken

BIM/19. februar 2019

Bedre byggeprosesser med nye internasjonale standarder for BIM

Internasjonalt er bygge- og anleggsnæringen i sterk vekst, og med det følger behovet for effektive, globale verktøy som bygningsinformasjonsmodellering (BIM). De nye internasjonale standardene gir mer effektivt samarbeid, mener den norske lederen for arbeidsgruppen som har utviklet de nye standardene, Jøns Sjøgren fra Boligprodusentene. Les hele saken

Til toppen