Internasjonal arkitekturpris til LINK Landskap

Internasjonal arkitekturpris til LINK Landskap

LINK Landskap gikk av med seieren i WAN Waterfront Award 2016 for uteområdene på Aker Brygge.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

[factbox id="1"]

Prosjektet omfatter både Stranden, sidegatene og Bryggetorget.

Leder for LINK Landskap, Anne Pia Møllenhus, uttrykker sin takknemlighet overfor dyktige kolleger så vel som NPRO som har spilt en aktiv rolle i utforming og design. Prosjektet har bidratt til å gi Aker Brygge tilbake sin posisjon som en pulserende bydel med et yrende byliv.

Juryen trekker frem hvordan et sterkt men enkelt konsept har bidratt til å styrke stedsidentiteten og skape en sterkere tilknytning til sjøfronten.

World Architecture News inviterer hvert år til nominasjon av arkitektur og landskapsarkitekturprosjekter verden rundt. WAN awards er en internasjonal arkitekturpris som deles ut i hele 22 ulike kategorier. En av disse kategoriene er WAN Waterfront Award. Juryen består av anerkjente fagfolk fra flere land.

FASADE/21. februar 2018

Lansere et revolusjonerende monteringssystem

I april 2018 vil Q-railing lansere et revolusjonerende monteringssystem som skal gjøre det svært så enkelt å montere glass. Q-railing vil presentere det nye monteringssystemet på messen Fensterbau Frontale i Nürnberg 21. - 23- mars og via en direktestrømming på Facebook kl. 14.00 21. mars. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/20. februar 2018

Slik skal Enova få fart på energieffektiviseringen av bygg

Til tross for at mange tiltak er lønnsomme går det for tregt med energieffektiviseringen av bygg. Nå utlyser Enova en konkurranse for å få fram ideer til forretningsmodeller som kan få fart på markedet. Samtidig varsler de endringer i støttetilbudet til eksisterende bygg. Les hele saken

Til toppen