Kristin Holte, en av verdens best trente kvinner inviterer til en anderledes treningsøkt.
Kristin Holte, en av verdens best trente kvinner inviterer til en anderledes treningsøkt. (Foto: Cramo)

Inviterer Oslos bygg- og anleggsarbeidere til en treningsøkt helt utenom det vanlige

16. juni bygges maskinparken på Alnabru om til treningspark. Sammen med en av verdens best trente kvinner inviterer Cramo til lagkonkurranse der gravemaskiner og lifter erstatter tradisjonelle treningsapparater.

  • Event
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

– Det er viktig å holde seg i form selv om man jobber hardt og løfter tungt på jobb. Nå gir vi bransjefolket mulighet til å leie gratis plass på Norges råeste treningsøkt. Dette blir en helt unik opplevelse på vår felles hjemmebane, forteller Thomas Astrup, salgs- og markedsdirektør i Cramo.

Selskapet er en av Norges ledende utleiere innen maskiner og utstyr til bygg- og anleggsbransjen. Nå inviterer de bransjefolk til å uhøytidelig og helt annerledes treningsøkt.

– Vi har fått med oss Kristin Holte på laget. Hun er en av verdens best trente kvinner og kvalifiserte seg nettopp til VM i crossfit for femte gang. Sammen planlegger vi en morsom dag med øvelser mange kjenner og utstyr man vanligvis finner på byggeplassen, forteller Astrup.

Lav terskel, høy trivselsfaktor

Konkurransen finner sted hos Cramo på Alnabru. Man kan melde på lag med inntil fire personer, og innsats og lagånd teller mest.

– Kristin har mange kule ideer og planlegger øvelser som passer for alle. Her får deltakerne blant annet teste formen i tauklatring og en alternativ form for basket, røper Astrup.

For de som er interesserte, blir det også mulighet for en hyggelig maskinprat med Cramo underveis.

– Dette er en gyllen anledning til vennskapelig duell med konkurrenter eller kolleger. Vi håper at mange melder seg på, for dette blir gøy. Økten er helt gratis og det vanker premier til både lag og enkeltutøvere, avslutter Astrup.

Vil du delta? Meld på laget ditt her.

DIGITALISERING/ 9. april 2019

Styrker sin posisjon som digitaliseringspartner til byggebransjen i Norden

Infobric utvider sortimentet av smarte digitale løsninger for å øke sikkerheten og effektiviteten i den nordiske byggebransjen. Gjennom oppkjøpet blir Tempus AS med datterselskapet Templus AB nå en del av Infobric. Les hele saken

Til toppen