Inviterer til Nasjonalt Fuktseminar

Inviterer til Nasjonalt Fuktseminar

Et nytt fuktseminar står for døren. Ett av spørsmålene som tas opp på seminaret, er om vi faktisk må godta at det finnes fuktskader i bygninger.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

[factbox id="1"]

Det er nå allment kjent at fuktskader kan ha helsekonsekvenser, og at slike skader bør utbedres raskt og grundig. Analysemetodene blir stadig flere, og markedet for profesjonelle skadeundersøkelser ser ut til å være i vekst. Likevel kan det være uklart hvordan ulike prøveresultater skal tolkes. Når betyr et avvikende prøveresultat at man har en skade, og kan man egentlig regne med at et nybygg eller en eldre bolig er fri for skader ?

[factbox id="2"]

Nasjonalt Fuktseminar

Nasjonalt Fuktseminar er et årlig møtepunkt for forskere, rådgivere og praktikere som arbeider med forebygging, undersøkelse og utbedring av fuktskader. Onsdag 13. april er det klart for 2016-utgaven av arrangementet, og i år kan du få vite mer om hva man kan få ut av ulike prøveanalyser, hvordan fuktskader og prøvesvar vurderes fra et medisinsk og et juridisk synspunkt, og om regelverket sikrer at kjøperne av nye bygninger får skadefrie bygg.

13 foredragsholdere vil bidra til at dagen blir både lærerik og underholdende. I tillegg vil SINTEF Byggforsk presentere viktige forskningsrapporter og -publikasjoner fra 2015 og 2016.

Nasjonalt fuktseminar arrangeres av SINTEF Byggforsk og Mycoteam.

VERKTØY/20. februar 2018

Lanserer radio for byggeplassen

Kanonbra lyd, app-styring og uslåelig lang batteritid. Dewalts nye radio er tilpasset moderne byggeplasser og sørger for under-holdning på arbeidsplassen. TSTAK Radio & lader er både IP-klassifisert og værbestandig. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/20. februar 2018

Slik skal Enova få fart på energieffektiviseringen av bygg

Til tross for at mange tiltak er lønnsomme går det for tregt med energieffektiviseringen av bygg. Nå utlyser Enova en konkurranse for å få fram ideer til forretningsmodeller som kan få fart på markedet. Samtidig varsler de endringer i støttetilbudet til eksisterende bygg. Les hele saken

Til toppen