ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø

ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø

Veidekke Industri AS har nylig mottatt sertifikatene for de oppdaterte standardene ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015, og er dermed den første i bransjen som sertifiseres etter ny standard.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

De siste årene har Veidekke Industri AS jobbet aktivt med oppgradering av styrings- og avvikssystemer og endret arbeidsmetoder gjennom prosessen 'Kontinuerlig forbedring'.

I 2015 ble det besluttet å søke om sertifisering innen kvalitet og miljø for alle forretningsområder. I vinter fikk derfor flere enheter besøk av revisor fra sertifiseringsorganet Teknologisk Institutt.

- Sertifiseringen forplikter og markerer starten på en viktig fase med å sikre etterlevelse av lover, regler, beslutninger og kundenes krav samt forankring av arbeidet med kontinuerlig forbedring, sier administrerende direktør Øyvind Moen i Veidekke Industri AS.

- Vi er også meget stolte over å være blant bransjens første med den nye miljøsertifiseringen, legger han til.

Sertifiseringen innen miljø har bakgrunn i at bransjen har et kollektivt ansvar for å redusere klimagassutslipp.

- Vi ønsker å gå foran, og her vil forbedring av metoder og prosesser for blant annet produksjon av asfalt stå sentralt. Det er nå jobben virkelig begynner. Gjennom sertifiseringen vil det bli fulgt opp at vi etterlever lovkrav og fortsetter forbedring gjennom medarbeidere, økt kompetanse, ressurser, metoder og verktøy, sier Moen.

BÆREKRAFT/25. mai 2018

Stor interesse for mer kunnskap om bærekraftig bygg

Nordens største møtested for bærekraftig bygg og arkitektur kommer for første gang til Oslo i oktober. Danskene bak møtestedet har blitt godt mottatt med mange henvendelser fra interesserte utstillere, og har oppstartet samarbeid med blant andre Bellona, OREEC og Omsorgsbygg. Les hele saken

BYUTVIKLING/25. mai 2018

Fra sentrumsdød til sentrumsglød

Kullkranbrua løfter den slitne havna i Aarhus. Den nedlagte flyplassen huser et kunst- og kultursenter. Den tomme butikken har blitt pop-up-shop, verksted, drivhus og grendehus. Torsdag 31. mai åpner DOGA to store utstillinger som viser hvordan vi kan ta i bruk byenes ressurser på nye måter og skape nytt liv i tomme lokaler. Les hele saken

Til toppen