Jakter på Sørlandets beste virksomhet innen energiledelse

Jakter på Sørlandets beste virksomhet innen energiledelse

LOS Energy er på jakt etter Sørlandets beste virksomhet innen energiledelse. Kjenner du til en bedrift ?

  • ENOK
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Resultatet av god energiledelse er utelukkende positivt for både miljøet og økonomien. Nå jakter LOS Energy kandidater til Sørlandets energipris 2016. Det skal deles ut en pris for beste bedrift og beste offentlige virksomhet. Vinnerne kåres 25. mai på LOS Energidag.

Kriterier for nominasjon

Prisen deles ut til de som over tid har hatt energiledelse på agendaen med fokus på å være en smart strømbruker, til de som har vært pådrivere for å ta i bruk ny teknologi til å automatisere strømsparing og vært med på å utvikle eller igangsette energi- og klimaprosjekt og til de som har vært til inspirasjon og delt kunnskap med sine omgivelser.

Fagjury

Sørlandets energipris kåres av en fagjury, som i år består av Linda Rabbe Haugen, energirådgiver i Rejlers, Torstein Thorsen Ekern, prosjektleder i Klimapartner Agder, Helene Falch Fladmark, daglig leder i Eyde-nettverket og Anders Gaudestad, administrerende direktør i LOS AS.

Vennligst fyll ut skjemaet for å nominere.

REHABILITERING/16. august 2018

Den verdensberømte arkitekt: – Vi er nødt til å rehabilitere bygninger

Den verdensberømte arkitekten, Julien De Smedt, eier av JDS Architects blir en av de store foredragsholderne under lanseringen av Building Green i Oslo. Han oppfordrer til å rehabilitere allerede eksisterende bygninger og mener at det er denne veien vi må gå for å sikre en bærekraftig arkitektur- og byggebransje i fremtiden. Les hele saken

Til toppen