Jakter på Sørlandets beste virksomhet innen energiledelse

Jakter på Sørlandets beste virksomhet innen energiledelse

LOS Energy er på jakt etter Sørlandets beste virksomhet innen energiledelse. Kjenner du til en bedrift ?

  • ENOK
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Resultatet av god energiledelse er utelukkende positivt for både miljøet og økonomien. Nå jakter LOS Energy kandidater til Sørlandets energipris 2016. Det skal deles ut en pris for beste bedrift og beste offentlige virksomhet. Vinnerne kåres 25. mai på LOS Energidag.

Kriterier for nominasjon

Prisen deles ut til de som over tid har hatt energiledelse på agendaen med fokus på å være en smart strømbruker, til de som har vært pådrivere for å ta i bruk ny teknologi til å automatisere strømsparing og vært med på å utvikle eller igangsette energi- og klimaprosjekt og til de som har vært til inspirasjon og delt kunnskap med sine omgivelser.

Fagjury

Sørlandets energipris kåres av en fagjury, som i år består av Linda Rabbe Haugen, energirådgiver i Rejlers, Torstein Thorsen Ekern, prosjektleder i Klimapartner Agder, Helene Falch Fladmark, daglig leder i Eyde-nettverket og Anders Gaudestad, administrerende direktør i LOS AS.

Vennligst fyll ut skjemaet for å nominere.

VERKTØY/20. februar 2018

Lanserer radio for byggeplassen

Kanonbra lyd, app-styring og uslåelig lang batteritid. Dewalts nye radio er tilpasset moderne byggeplasser og sørger for under-holdning på arbeidsplassen. TSTAK Radio & lader er både IP-klassifisert og værbestandig. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/20. februar 2018

Slik skal Enova få fart på energieffektiviseringen av bygg

Til tross for at mange tiltak er lønnsomme går det for tregt med energieffektiviseringen av bygg. Nå utlyser Enova en konkurranse for å få fram ideer til forretningsmodeller som kan få fart på markedet. Samtidig varsler de endringer i støttetilbudet til eksisterende bygg. Les hele saken

Til toppen