Jakter på Sørlandets beste virksomhet innen energiledelse

Jakter på Sørlandets beste virksomhet innen energiledelse

LOS Energy er på jakt etter Sørlandets beste virksomhet innen energiledelse. Kjenner du til en bedrift ?

  • ENOK
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Resultatet av god energiledelse er utelukkende positivt for både miljøet og økonomien. Nå jakter LOS Energy kandidater til Sørlandets energipris 2016. Det skal deles ut en pris for beste bedrift og beste offentlige virksomhet. Vinnerne kåres 25. mai på LOS Energidag.

Kriterier for nominasjon

Prisen deles ut til de som over tid har hatt energiledelse på agendaen med fokus på å være en smart strømbruker, til de som har vært pådrivere for å ta i bruk ny teknologi til å automatisere strømsparing og vært med på å utvikle eller igangsette energi- og klimaprosjekt og til de som har vært til inspirasjon og delt kunnskap med sine omgivelser.

Fagjury

Sørlandets energipris kåres av en fagjury, som i år består av Linda Rabbe Haugen, energirådgiver i Rejlers, Torstein Thorsen Ekern, prosjektleder i Klimapartner Agder, Helene Falch Fladmark, daglig leder i Eyde-nettverket og Anders Gaudestad, administrerende direktør i LOS AS.

Vennligst fyll ut skjemaet for å nominere.

BÆREKRAFT/25. mai 2018

Stor interesse for mer kunnskap om bærekraftig bygg

Nordens største møtested for bærekraftig bygg og arkitektur kommer for første gang til Oslo i oktober. Danskene bak møtestedet har blitt godt mottatt med mange henvendelser fra interesserte utstillere, og har oppstartet samarbeid med blant andre Bellona, OREEC og Omsorgsbygg. Les hele saken

BYUTVIKLING/25. mai 2018

Fra sentrumsdød til sentrumsglød

Kullkranbrua løfter den slitne havna i Aarhus. Den nedlagte flyplassen huser et kunst- og kultursenter. Den tomme butikken har blitt pop-up-shop, verksted, drivhus og grendehus. Torsdag 31. mai åpner DOGA to store utstillinger som viser hvordan vi kan ta i bruk byenes ressurser på nye måter og skape nytt liv i tomme lokaler. Les hele saken

Til toppen