Jakter på Sørlandets beste virksomhet innen energiledelse

Jakter på Sørlandets beste virksomhet innen energiledelse

LOS Energy er på jakt etter Sørlandets beste virksomhet innen energiledelse. Kjenner du til en bedrift ?

  • ENOK
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Resultatet av god energiledelse er utelukkende positivt for både miljøet og økonomien. Nå jakter LOS Energy kandidater til Sørlandets energipris 2016. Det skal deles ut en pris for beste bedrift og beste offentlige virksomhet. Vinnerne kåres 25. mai på LOS Energidag.

Kriterier for nominasjon

Prisen deles ut til de som over tid har hatt energiledelse på agendaen med fokus på å være en smart strømbruker, til de som har vært pådrivere for å ta i bruk ny teknologi til å automatisere strømsparing og vært med på å utvikle eller igangsette energi- og klimaprosjekt og til de som har vært til inspirasjon og delt kunnskap med sine omgivelser.

Fagjury

Sørlandets energipris kåres av en fagjury, som i år består av Linda Rabbe Haugen, energirådgiver i Rejlers, Torstein Thorsen Ekern, prosjektleder i Klimapartner Agder, Helene Falch Fladmark, daglig leder i Eyde-nettverket og Anders Gaudestad, administrerende direktør i LOS AS.

Vennligst fyll ut skjemaet for å nominere.

MILJØ/21. februar 2019

40.000 billass spares med Yara Birkeland

– Dette er et svært spennende prosjekt. Ikke fordi det har hatt spesielt store tekniske utfordringer, men fordi det representerer en sterk miljøsatsing og er en spydspiss på sitt felt. Her har vi fått være med på å være helt i front i utviklingen, og det setter vi pris på. Les hele saken

HMS/21. februar 2019

Bedre kjønnsbalanse gir mer på bunnlinjen

– Tallenes tale er klar. Nå har byggebransjen om lag 2% kvinnelige fagarbeidere. Alt tyder på at de bedrifter som sørger for å skaffe seg en bedre kjønnsbalanse, tjener mer penger. Logisk betyr det da at om byggebransjen hadde gjort en sterkere innsats for å bedre kjønnsbalanse, hadde bunnlinjen sette hyggeligere ut. Les hele saken

Til toppen