Kåret til beste selskap i svensk byggebransje

Kåret til beste selskap i svensk byggebransje

I en ny kåring, der over 10 000 svensker har sagt sin mening, er Peab kåret til beste selskap i den svenske byggebransjen.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Høy kvalitet, et bredt tilbud, gode priser og seriøsitet er blant begrunnelsene for at Peab vant den nyetablerte kåringen. Vurderingene handler om hva svenskene mener Peab er gode på, men også hva som skiller Peab fra andre i bransjen.

– Peabs mål er å er være det beste selskapet i bransjen. For å virkelig bli det jobber vi kontinuerlig med kundetilfredshet, hva vi kan tilby som arbeidsgiver og vår finansielle posisjon. Mye arbeid gjenstår innen flere områder, men jeg ser denne prisen som et bevis på at vi er på rett vei, sier Jesper Göransson, VD og konsernsjef i Peab.

Vinnerne ble kåret på en galla på Nalen i Stockholm den 17. mars. Totalt ble det delt ut 33 priser i sju kategorier.

Fakta – Sveriges bästa företag

"Sveriges bästa företag" er en ny, stor opinionsundersøkelse der svensker kårer Sveriges beste selskap innen en rekke bransjer.

Undersøkelsen er riksdekkende i Sverige, og består av to deler. Den første delen er en forstude med 1 317 besvarelser. Der har det svenske folket fått angi hvilke tre selskaper de spontant foretrekker fremfor andre som tilbyr lignende produkter og tjenester. Ut i fra svarene har en stor kvantitativ undersøkelse blitt gjennomført der 10 671 svensker har svart.

Undersøkelsen er utført av Reflect på oppdrag fra Schibstedselskapet MiniMedia.

ENERGIEFFEKTIVISERING/20. februar 2018

Slik skal Enova få fart på energieffektiviseringen av bygg

Til tross for at mange tiltak er lønnsomme går det for tregt med energieffektiviseringen av bygg. Nå utlyser Enova en konkurranse for å få fram ideer til forretningsmodeller som kan få fart på markedet. Samtidig varsler de endringer i støttetilbudet til eksisterende bygg. Les hele saken

Til toppen