Lanserer 240 cm lang meterstokk

Lanserer 240 cm lang meterstokk

- Det har vært etterspørsel etter en smidig meterstokk tilpasset standardmål på for eksempel takhøyde og gipsplater, sier Per Eriksson, Produktsjef Hultafors.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

- Det finnes allerede meterstokker på 3 meter, men mange håndverkere syntes disse er for upraktiske og vanskelige å arbeide effektivt med. Dette er grunnen til at vi nå lanserer en 240 cm lang versjon i et smidig format.

En ny original

Denne nye unike meterstokken er basert på Hultafors klassikeren fra 1883, men har blitt ustyrt med to ekstra ledd for å få den 240 cm.

Den nye modellen har selvfølgelig samme høye kvalitet og egenskaper som originalen, sier Per Eriksson.

- Og akkurat som klassikeren fra 1883 er den produsert i glassbjørk, utstyrt med ledd i svensk stål og har de karakteristiske røde endene. Dette er den første meterstokken tilpasset dagens byggestandarder og den eneste som er 240 cm. Med andre ord; en ny original.

Fordelen med den nye modellen, i følge Per Eriksson, er at man kan ta mål av for eksempel gipsplater og takhøyder uten å måtte flytte meterstokken.

- Vårt hovedmål er å forenkle håndverkeres hverdag. Dersom du skal ta mål på 240 cm trenger du ikke en upraktisk meterstokk på 3 meter. Med vår nye modell kan du ta fulle mål og fortsatt arbeide effektivt.

GRØNNE TAK/16. november 2018

Grønne tak er på fremmarsj i byene

– Grønne tak er ikke bare en ting, slik mange kanskje ser for seg. Når folk hører dette begrepet, tenker man seg gjerne et tradisjonelt torvtak. Men det er altså mye mer enn som så, og grønne tak er på fremmarsj. I Oslo jobbes det med en egen strategi for slike tak. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/16. november 2018

Jakter videre på ideer som kan knekke milliardkoden

Enova anslår at det årlige markedet for lønnsomme energitiltak i bygningsmassen er på flere milliarder kroner. Likevel går det for tregt med energieffektiviseringen. Statsforetaket har allerede støttet 8 ulike forretningskonsept som kan få fart på utviklingen med til sammen 6,4 millioner kroner. Nå er en ny konkurranse ute. Les hele saken

Til toppen