Lanserer 240 cm lang meterstokk

Lanserer 240 cm lang meterstokk

- Det har vært etterspørsel etter en smidig meterstokk tilpasset standardmål på for eksempel takhøyde og gipsplater, sier Per Eriksson, Produktsjef Hultafors.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

- Det finnes allerede meterstokker på 3 meter, men mange håndverkere syntes disse er for upraktiske og vanskelige å arbeide effektivt med. Dette er grunnen til at vi nå lanserer en 240 cm lang versjon i et smidig format.

En ny original

Denne nye unike meterstokken er basert på Hultafors klassikeren fra 1883, men har blitt ustyrt med to ekstra ledd for å få den 240 cm.

Den nye modellen har selvfølgelig samme høye kvalitet og egenskaper som originalen, sier Per Eriksson.

- Og akkurat som klassikeren fra 1883 er den produsert i glassbjørk, utstyrt med ledd i svensk stål og har de karakteristiske røde endene. Dette er den første meterstokken tilpasset dagens byggestandarder og den eneste som er 240 cm. Med andre ord; en ny original.

Fordelen med den nye modellen, i følge Per Eriksson, er at man kan ta mål av for eksempel gipsplater og takhøyder uten å måtte flytte meterstokken.

- Vårt hovedmål er å forenkle håndverkeres hverdag. Dersom du skal ta mål på 240 cm trenger du ikke en upraktisk meterstokk på 3 meter. Med vår nye modell kan du ta fulle mål og fortsatt arbeide effektivt.

BÆREKRAFT/25. mai 2018

Stor interesse for mer kunnskap om bærekraftig bygg

Nordens største møtested for bærekraftig bygg og arkitektur kommer for første gang til Oslo i oktober. Danskene bak møtestedet har blitt godt mottatt med mange henvendelser fra interesserte utstillere, og har oppstartet samarbeid med blant andre Bellona, OREEC og Omsorgsbygg. Les hele saken

BYUTVIKLING/25. mai 2018

Fra sentrumsdød til sentrumsglød

Kullkranbrua løfter den slitne havna i Aarhus. Den nedlagte flyplassen huser et kunst- og kultursenter. Den tomme butikken har blitt pop-up-shop, verksted, drivhus og grendehus. Torsdag 31. mai åpner DOGA to store utstillinger som viser hvordan vi kan ta i bruk byenes ressurser på nye måter og skape nytt liv i tomme lokaler. Les hele saken

Til toppen