Lanserer løsning for hygienesensible bygningsområder

Lanserer løsning for hygienesensible bygningsområder

Hygienebehov og –krav, spesielt i bygninger som sykehus, sykehjem, barnehager og andre offentlige bygg, vokser stadig. Schüco møter utfordringen.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Hygienebehov og –krav, spesielt i bygninger som sykehus, sykehjem, barnehager og andre offentlige bygg, vokser stadig. Dette særlig på grunn av de multiresistente bakteriene, som fører til at vi mennesker ikke lenger reagerer på en konvensjonell medisinbehandling.

Schüco møter utfordringen med å utvikle det første vindussystemet med en antimikrobiell overflate. Schüco SmartActive er fleksibel i bruksomfanget, alt ettersom hvilke krav som stilles. Produktet kan benyttes kun på vrideren eller også på innsiden av hele rammekonstruksjonen. En antimikrobiell overflate realiseres med pulverlakkering.

Overflatekonseptet kan brukes på alle Schüco AWS vindussystemer. Vinduene beholder systemegenskapene, og får de beskyttende egenskapene fra Schüco SmartActive i tillegg. Pulverlakkerte vinduselementer har en stor utformingsfrihet på grunn av det store fargeutvalget.

[youtube id="ml-FOw5KhhU"]

Den antimikrobielle virkningen oppnås gjennom mikrosølv-partikler, som er integrert i overflaten. Bakterier som er i kontakt med overflaten dør, slik at den videre utbredelsen av bakterien hindres. Mikrosølvet fra Schüco er garantert nanofritt og kan dermed ikke trenge gjennom menneskelig hud.

SOLENERGI/24. april 2019

Bislett stadion er først i Norge med lagring av solenergi på brukte bilbatteri

Bislett stadion ble i 2018 Norges første idrettsanlegg med solceller på taket. Nå har den tradisjonsrike stadion også fått sitt eget anlegg for energilagring basert på gjenbrukte batterier fra kasserte elektriske biler. Les hele saken

Til toppen