Lanserer løsningen mot problemsmuss

Lanserer løsningen mot problemsmuss

Relekta har lansert løsningen for fjerning av herdet fugemasse/byggskum, samt limrester, graffiti, maling, lakk og sot.

  • Produkt
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

- Det har lenge vært stor etterspørsel etter et produkt som fjerner problemsmuss som herdet fugemasse/buggskum, limrester, graffiti, maling, lakk og sot, forteller produktsjef Lars Petter Bjaaland. Nå kan vi endelig presentere løsningen for våre kunder, Remove All, et nytt produkt i Tec7-serien.

Remove All er et svært kraftig vannoppløselig rengjøringsmiddel som samtidig er miljøvennlig og skånsom mot huden. Remove All trenger gjennom og løser opp massen slik at denne enkelt kan skrapes vekk. Den fordamper svært sakte og fortsetter å virke helt til den blir vasket vekk med vann. Med tilstrekkelig virketid vil den derfor klare å løse opp selv svært hardtsittende masse som herdet fugemasse og byggskum. Den løser også opp rester av lim og tape, trykksverte, blekk, tusjflekker, graffiti, maling, løsemiddelbasert lakk, samt fjerner sot, koks, karbonavleiringer og herdet olje/fett.

Tec7-produktene markedsføres av Relekta AS, avdeling Retail, og selges i bygg-, VVS-, farge- og jernvarehandlere over hele landet.

REHABILITERING/16. august 2018

Den verdensberømte arkitekt: – Vi er nødt til å rehabilitere bygninger

Den verdensberømte arkitekten, Julien De Smedt, eier av JDS Architects blir en av de store foredragsholderne under lanseringen av Building Green i Oslo. Han oppfordrer til å rehabilitere allerede eksisterende bygninger og mener at det er denne veien vi må gå for å sikre en bærekraftig arkitektur- og byggebransje i fremtiden. Les hele saken

Til toppen