Lanserer løsningen mot problemsmuss

Lanserer løsningen mot problemsmuss

Relekta har lansert løsningen for fjerning av herdet fugemasse/byggskum, samt limrester, graffiti, maling, lakk og sot.

  • Produkt
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

- Det har lenge vært stor etterspørsel etter et produkt som fjerner problemsmuss som herdet fugemasse/buggskum, limrester, graffiti, maling, lakk og sot, forteller produktsjef Lars Petter Bjaaland. Nå kan vi endelig presentere løsningen for våre kunder, Remove All, et nytt produkt i Tec7-serien.

Remove All er et svært kraftig vannoppløselig rengjøringsmiddel som samtidig er miljøvennlig og skånsom mot huden. Remove All trenger gjennom og løser opp massen slik at denne enkelt kan skrapes vekk. Den fordamper svært sakte og fortsetter å virke helt til den blir vasket vekk med vann. Med tilstrekkelig virketid vil den derfor klare å løse opp selv svært hardtsittende masse som herdet fugemasse og byggskum. Den løser også opp rester av lim og tape, trykksverte, blekk, tusjflekker, graffiti, maling, løsemiddelbasert lakk, samt fjerner sot, koks, karbonavleiringer og herdet olje/fett.

Tec7-produktene markedsføres av Relekta AS, avdeling Retail, og selges i bygg-, VVS-, farge- og jernvarehandlere over hele landet.

BÆREKRAFT/25. mai 2018

Stor interesse for mer kunnskap om bærekraftig bygg

Nordens største møtested for bærekraftig bygg og arkitektur kommer for første gang til Oslo i oktober. Danskene bak møtestedet har blitt godt mottatt med mange henvendelser fra interesserte utstillere, og har oppstartet samarbeid med blant andre Bellona, OREEC og Omsorgsbygg. Les hele saken

BYUTVIKLING/25. mai 2018

Fra sentrumsdød til sentrumsglød

Kullkranbrua løfter den slitne havna i Aarhus. Den nedlagte flyplassen huser et kunst- og kultursenter. Den tomme butikken har blitt pop-up-shop, verksted, drivhus og grendehus. Torsdag 31. mai åpner DOGA to store utstillinger som viser hvordan vi kan ta i bruk byenes ressurser på nye måter og skape nytt liv i tomme lokaler. Les hele saken

Til toppen