Leverer Expancrete i bulk
(Foto: Mapei)

Leverer Expancrete i bulk

Betong Øst har levert 2000 m³ DØNN Fugefri til Elverum Handelspark med fiber og tilsetningsstoffer fra Mapei. At Expancrete nå kan leveres i bulk har gjort arbeidsdagen til betongprodusentene mye enklere.

  • betong
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

– Betong Øst benytter Expancrete ekspanderende tilsetningsmateriale når de leverer betong til fugefrie gulv. Det kompenserer for krypet i betongen. Tidligere ble dette levert i 20 kg sekker som måtte blandes inn manuelt. Det var en støvete og arbeidskrevende jobb som mange kviet seg for. Nå leverer vi i bulk på bil, og det har gjort alt mye enklere, forteller Morten Sønsterudbråten i Mapei.

Betong Øst har i sommer levert 2000 m³ av sitt produkt DØNN Fugefri til gulvene på nye Elverum Handelspark. De benyttet da både stålfiber-armering, Mapecrete SRA-Ns vinnreduserende komponent og Expancrete. Til sammen utgjør disse elementene Mapeis Mapecrete-system. Det revolusjonerende er at Ruuds Transport leverte 30 tonn Expancrete rett i silo.

– For våre kunder er det viktig å ha enkel tilgang til nødvendige tilsetningsstoffer til ferdigbetongen.

Stadig flere velger fugefrie gulv, og Mapei opplever økt interesse for Mapecrete-systemet. Med Mapei Mapecrete-system kan du støpe store arealer på flere tusen m2 uten at gulvet må deles opp i mindre felt for å redusere risikoen for skader.

– Betongprodusentene er tydelige på at markedet er i vekst. Nå som vi kan levere i bulk blir det mye enklere å levere fugefrie gulv, ikke minst for de som jobber på produksjonsanleggene, understreker Sønsterudbråten.

BIM/24. september 2018

Cramo lanserer BIM-tjenester

I mai i år inngikk Cramo avtale med Pro-Consult for å kunne utvikle konsepter og tjenester med smart teknologi. Cramo satser tungt på digitalisering, og målet er å bidra til mer effektiv prosjektledelse og prosjektgjennomføring, som gir lønnsom og bærekraftig vekst i bygg- og anleggsbransjen. Les hele saken

DIGITALE VERKTØY/24. september 2018

Vil bli blant Norges fremste innen digitale verktøy for BA næringen

Devinco i Trondheim kjøper majoriteten av aksjene i Bergensbedriften Mobile Worker, og de ansatte vil utgjøre de resterende eierne. Samlet vil de to selskapene få over 80 ansatte og en forventet omsetning på nærmere 100 millioner i 2018, og dermed bli en av Norges største kompetansemiljø innen digitale og skybaserte løsninger for bygg- og anleggsbransjen. Les hele saken

Til toppen