Leverer Expancrete i bulk
(Foto: Mapei)

Leverer Expancrete i bulk

Betong Øst har levert 2000 m³ DØNN Fugefri til Elverum Handelspark med fiber og tilsetningsstoffer fra Mapei. At Expancrete nå kan leveres i bulk har gjort arbeidsdagen til betongprodusentene mye enklere.

  • betong
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

– Betong Øst benytter Expancrete ekspanderende tilsetningsmateriale når de leverer betong til fugefrie gulv. Det kompenserer for krypet i betongen. Tidligere ble dette levert i 20 kg sekker som måtte blandes inn manuelt. Det var en støvete og arbeidskrevende jobb som mange kviet seg for. Nå leverer vi i bulk på bil, og det har gjort alt mye enklere, forteller Morten Sønsterudbråten i Mapei.

Betong Øst har i sommer levert 2000 m³ av sitt produkt DØNN Fugefri til gulvene på nye Elverum Handelspark. De benyttet da både stålfiber-armering, Mapecrete SRA-Ns vinnreduserende komponent og Expancrete. Til sammen utgjør disse elementene Mapeis Mapecrete-system. Det revolusjonerende er at Ruuds Transport leverte 30 tonn Expancrete rett i silo.

– For våre kunder er det viktig å ha enkel tilgang til nødvendige tilsetningsstoffer til ferdigbetongen.

Stadig flere velger fugefrie gulv, og Mapei opplever økt interesse for Mapecrete-systemet. Med Mapei Mapecrete-system kan du støpe store arealer på flere tusen m2 uten at gulvet må deles opp i mindre felt for å redusere risikoen for skader.

– Betongprodusentene er tydelige på at markedet er i vekst. Nå som vi kan levere i bulk blir det mye enklere å levere fugefrie gulv, ikke minst for de som jobber på produksjonsanleggene, understreker Sønsterudbråten.

TEK17/22. februar 2019

Trapper tar langt flere liv enn branner

– Det finnes riktig nok ikke sikre tall på dette, men undersøkelser tyder på at trapper tar nær dobbelt så mange liv per år som branner gjør. I tillegg kommer jo alle skadene, og her er det nok store mørketall. Det er på tide å ta dette problemet på alvor. Les hele saken

Til toppen