Lindab sikret storkontrakt med MediaCity

Lindab sikret storkontrakt med MediaCity

Lindab har inngått kontrakt på leveranse av ventilasjonskanaler og detaljer til MediaCity i Bergen.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Største enkeltprosjektet noensinne

I Lars Hilles Gate 30 i Bergen er arbeidet med MediaCity i gang. Prosjektarealet er på hele 44 958 kvm. Når prosjektet står ferdig i 2017 skal det huse et internasjonalt ledende miljø for innovasjon og kunnskapsutvikling for 1 200 ansatte og studenter innen media.

- For kort tid siden signerte Lindabs avdeling i Bergen det største enkeltprosjektet noensinne med leveringer til Flesland Lufthavn. Rekorden holdt i ca. 14 dager inntil avtale om leveranser til MediaCity Bergen ble inngått med Blikkenslagermester Erik Hansen AS, som er underentreprenør til GK Norge som har ventilasjonsentreprisene på prosjektet, forteller Bjørn Størksen, regionsjef Sør/Vest for Lindab.

- Vi lykkes godt i et tøft marked for tiden. Den gode utviklingen vi har hatt i regionen har også resultert i at vi har måttet se oss om etter nye og større lokaler. Flyttingen er berammet til Q4 2015 og skal bidra til at vi skal være godt rustet fremover til å kunne yte den service og leveringssikkerhet som bransjen etterspør», avslutter Størksen.

Leveringene starter opp umiddelbart og beregnes å pågå til 2017.

VERKTØY/20. februar 2018

Lanserer radio for byggeplassen

Kanonbra lyd, app-styring og uslåelig lang batteritid. Dewalts nye radio er tilpasset moderne byggeplasser og sørger for under-holdning på arbeidsplassen. TSTAK Radio & lader er både IP-klassifisert og værbestandig. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/20. februar 2018

Slik skal Enova få fart på energieffektiviseringen av bygg

Til tross for at mange tiltak er lønnsomme går det for tregt med energieffektiviseringen av bygg. Nå utlyser Enova en konkurranse for å få fram ideer til forretningsmodeller som kan få fart på markedet. Samtidig varsler de endringer i støttetilbudet til eksisterende bygg. Les hele saken

Til toppen