LINK kan få Gran Torg

LINK kan få Gran Torg

LINK Landskap er innstilt som nr 1 i konkurransen om utformingen av Gran Torg, i Gran på Hadeland. Ideprosjektet levert av LINK Landskap oppnådde maksimal score på alle kriterier. Karenstid er satt til 15.09.2015.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Gran Torg - grønt og lekent 

[img id="1"]

LINK Landskap’s ideprosjekt legger vekt på at det nye torget skal være grønt, fleksibelt og lekent. Her er det plass til store og små arrangementer, og overflatene er utformet slik at de kan tåle allsidig bruk. Nye elementer er innført for å utvide bruksmulighetene gjennom døgnet og året. Løsningen vektlegger enkle og rasjonelle men effektive grep.

Dersom det ikke innkommer klager, kan LINK Landskap og Gran kommune se frem mot et spennende samarbeid i tiden som kommer.

Ideprosjektet er utarbeidet av LINK Arkitektur AS Landskap ved Landskapsarkitektene Hanne Johnsrud, Erle Stenberg og Jens Lampe Rongstad sammen med Landskapsingeniør Ivar Nielsen.

 

VERKTØY/20. februar 2018

Lanserer radio for byggeplassen

Kanonbra lyd, app-styring og uslåelig lang batteritid. Dewalts nye radio er tilpasset moderne byggeplasser og sørger for under-holdning på arbeidsplassen. TSTAK Radio & lader er både IP-klassifisert og værbestandig. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/20. februar 2018

Slik skal Enova få fart på energieffektiviseringen av bygg

Til tross for at mange tiltak er lønnsomme går det for tregt med energieffektiviseringen av bygg. Nå utlyser Enova en konkurranse for å få fram ideer til forretningsmodeller som kan få fart på markedet. Samtidig varsler de endringer i støttetilbudet til eksisterende bygg. Les hele saken

Til toppen