LINK kan få Gran Torg

LINK kan få Gran Torg

LINK Landskap er innstilt som nr 1 i konkurransen om utformingen av Gran Torg, i Gran på Hadeland. Ideprosjektet levert av LINK Landskap oppnådde maksimal score på alle kriterier. Karenstid er satt til 15.09.2015.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Gran Torg - grønt og lekent 

[img id="1"]

LINK Landskap’s ideprosjekt legger vekt på at det nye torget skal være grønt, fleksibelt og lekent. Her er det plass til store og små arrangementer, og overflatene er utformet slik at de kan tåle allsidig bruk. Nye elementer er innført for å utvide bruksmulighetene gjennom døgnet og året. Løsningen vektlegger enkle og rasjonelle men effektive grep.

Dersom det ikke innkommer klager, kan LINK Landskap og Gran kommune se frem mot et spennende samarbeid i tiden som kommer.

Ideprosjektet er utarbeidet av LINK Arkitektur AS Landskap ved Landskapsarkitektene Hanne Johnsrud, Erle Stenberg og Jens Lampe Rongstad sammen med Landskapsingeniør Ivar Nielsen.

 

TRE/17. juli 2018

Et utstillingsvindu for konstruksjonsprodukter i tre

Metsä-gruppens nye besøkssenter i Äänekoski i sentrale Finland, er et godt eksempel på rask konstruksjon ved bruk av tre. Bygningen på 1000 m2 viser hvordan Metsä Woods Kerto LVL-produkter muliggjør rask, lett og grønn konstruksjon. Bygningen kombinerer industrielt produserte treelementer og unike arkitektoniske løsninger med detaljert tømrerarbeid. Les hele saken

Til toppen