Ljabrubakken Omsorg+ er ferdig

Ljabrubakken Omsorg+ er ferdig

Nå står Ljabrubakken Omsorg+ på Nordstrand ferdig, og flere har allerede flyttet inn i leilighetene sine.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Byråd for eldre, helse og sosiale tjenester, Inga Marte Thorkildsen, klippet det røde båndet og markerte at bygget nå er offisielt åpnet. Hun fremhevet at det beste resultatet oppnår man med et fremtidsrettet bygg og et godt samarbeid mellom beboere, pårørende og ansatte.

Ljabrubakken Omsorg+ er det første omsorg+bygget fra Omsorgsbygg. Det nå rehabiliterte bygget har 54 leiligheter med en nedre aldersgrense på 67 år. Det er Aleris som drifter tilbudet, og bygget har en døgnbemannet resepsjon med husvert. I tillegg til leilighetene er det fellesarealer med kafe og frisør og fotpleie.

Omsorgsbygg går i front for miljøvennlige og energieffektive løsninger, og på Ljabrubakken er det solfangere på taket og seks brønner for jordvarme.

- Bygget er bygget gjennom tre tidligere byggetrinn, så rehabiliteringen har vært utfordrende. Resultatet er blitt et flott, fremtidsrettet bygg som legger til rette for god eldreomsorg, sa Omsorgsbyggs adm.dir. Per Morten Johansen under åpningen.

EIENDOMSFORVALTNING/20. november 2018

Skal forvalte verdens høyeste trehus

Usbl har sikret seg forvaltningskontrakten på verdens høyeste trehus. Mjøstårnet i Brumunddal, hvor Arthur Buchardt er byggherre, vil rage hele 84,5 meter over bakken. Når bygget står ferdig skal Usbl sørge for både etablering og forvaltning videre. Les hele saken

Til toppen