LOS Energy inviterer til energiseminar

LOS Energy inviterer til energiseminar

LOS Energy inviterer til energiseminar for næringseiendom 20. april. Målet med samlingen er å gi kunnskap om energiledelse, som både styrker konkurranseevnen og lønnsomheten til virksomheten du jobber i.

  • ENOK
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

De aller fleste bedrifter og kommuner kan spare penger på et mer effektivt energiforbruk. Energiledelse i praksis, innføring i hvordan få Enova-støtte og demonstrasjon av eFlex energistyringsportal er postene som står på programmet.

[factbox id="1"]

God energiledelse, riktige investeringer og optimal drifting har spart Møller Eiendom for store mengder energi. Enkelte bygg har opp mot halvert sitt energiforbruk. Kjell Krüger fra Esave AS forteller mer om Møllers arbeid med energiledelse. Enova, representert ved Anders Alseth, vil vise hvordan virksomheten kan få støtte til kartlegging av næringsbygg.

Er det mulig å spare penger på strøm uten at det går på bekostning av komforten? Svein Bognar i LOS Energy viser eksempler på hvordan eFlex energistyringssystem gjør det enkelt å få et varmt og behagelig inneklima til rett tid.

Energiseminaret er gratis og bedrifter kan stille med så mange man ønsker.

GRØNNE TAK/16. november 2018

Grønne tak er på fremmarsj i byene

– Grønne tak er ikke bare en ting, slik mange kanskje ser for seg. Når folk hører dette begrepet, tenker man seg gjerne et tradisjonelt torvtak. Men det er altså mye mer enn som så, og grønne tak er på fremmarsj. I Oslo jobbes det med en egen strategi for slike tak. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/16. november 2018

Jakter videre på ideer som kan knekke milliardkoden

Enova anslår at det årlige markedet for lønnsomme energitiltak i bygningsmassen er på flere milliarder kroner. Likevel går det for tregt med energieffektiviseringen. Statsforetaket har allerede støttet 8 ulike forretningskonsept som kan få fart på utviklingen med til sammen 6,4 millioner kroner. Nå er en ny konkurranse ute. Les hele saken

Til toppen