LOS Energy inviterer til energiseminar

LOS Energy inviterer til energiseminar

LOS Energy inviterer til energiseminar for næringseiendom 20. april. Målet med samlingen er å gi kunnskap om energiledelse, som både styrker konkurranseevnen og lønnsomheten til virksomheten du jobber i.

  • ENOK
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

De aller fleste bedrifter og kommuner kan spare penger på et mer effektivt energiforbruk. Energiledelse i praksis, innføring i hvordan få Enova-støtte og demonstrasjon av eFlex energistyringsportal er postene som står på programmet.

[factbox id="1"]

God energiledelse, riktige investeringer og optimal drifting har spart Møller Eiendom for store mengder energi. Enkelte bygg har opp mot halvert sitt energiforbruk. Kjell Krüger fra Esave AS forteller mer om Møllers arbeid med energiledelse. Enova, representert ved Anders Alseth, vil vise hvordan virksomheten kan få støtte til kartlegging av næringsbygg.

Er det mulig å spare penger på strøm uten at det går på bekostning av komforten? Svein Bognar i LOS Energy viser eksempler på hvordan eFlex energistyringssystem gjør det enkelt å få et varmt og behagelig inneklima til rett tid.

Energiseminaret er gratis og bedrifter kan stille med så mange man ønsker.

ARKITEKTUR/25. april 2018

Vinner av en enstemmig jury med sitt forslag

Fem arkitektgrupper ble i fjor høst invitert til å delta i konkurransen om å tegne det nye sykehjemmet på Hogsnes i Tønsberg kommune. I tillegg til Norconsult besto de øvrige gruppene av Aas arkitektur/Landskaperiet, Bølgeblikk/Topic/Feste, Asplan Viak og Spir/Friis & Moltke/Gullik Gulliksen. Norconsults leveranse ble til slutt utpekt som vinner av en enstemmig jury med sitt forslag «Møteplassen i grenda». Les hele saken

Til toppen