Konsernsjef Nicolai Riise (t.v) i Mad er fornøyd med å få med seg Svein Ove Søreide på selskapets nysatsing innen kommunikasjon.
Konsernsjef Nicolai Riise (t.v) i Mad er fornøyd med å få med seg Svein Ove Søreide på selskapets nysatsing innen kommunikasjon. (Foto: Mad arkitekter)

Mad arkitekter starter kommunikasjonsbyrå

Mad arkitekter starter kommunikasjonsbyrå for eiendomsbransjen. De har hentet inn Svein Ove Søreide til å lede nysatsingen.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

– Det er et økende fokus på kommunikasjon blant norske arkitekter. Vi tar dette til nye høyder når vi nå etablerer vårt eget kommunikasjonsbyrå. Og vi har hentet inn en av de beste i bransjen til å lede det nye datterselskapet. Mad Communication skal bli et nisjebyrå som retter seg mot eiendomsbransjen, bygg og anlegg. I forhold til kommunikasjon er næringen vår relativt umoden. Vi ønsker å bidra til at nye prosjekter blir realisert med mindre risiko og mer positiv omtale. Riktig bruk av kommunikasjon er helt avgjørende, sier konsernsjefen i Mad, Nicolai Riise.

Søreide leder selskapet

Svein Ove Søreide, som blir daglig leder for det nye selskapet og partner i Mad, har lang fartstid fra medier, kommunikasjon og eiendom. Han har vært rådgiver i Woldsdal & Partnere og JKL, kommunikasjonsdirektør i RiksTV og kommunikasjonsrådgiver for TV 2-ledelsen. Han har jobbet som journalist i blant annet TV 2, NRK, Dagbladet og Bergensavisen. Og i tillegg har han erfaring fra eiendomsbransjen både som eiendomssjef i TV 2 og i Entra, for deres høyprofilerte bygg Media City Bergen, som nylig vant Cityprisen. Dette bygget er tegnet av Mad.

Sterk vekst i Mad

Mad har vokst til å bli et av Nordens 50 største arkitektgrupper. De har 65 ansatte i Oslo, Bergen og Stavanger.

– Mad er et innovasjonsdrevet selskap. Vi vil på lik linje med alt annet vi driver med, også skape forbilder innen kommunikasjon. Vi utvikler noen helt nye konsepter som vi gleder oss til å presentere for bransjen, sier Riise.

– Jeg tror at aktører innen eiendom, bygg og anlegg har mye å vinne på å bruke kommunikasjon som et strategisk verktøy. Våre kunder vil oppleve at vi har solid bransjekunnskap i tillegg til omfattende erfaring med kommunikasjon og innholdsproduksjon. Vi er allerede i gang med å rekruttere våre neste rådgivere, sier Svein Ove Søreide.

TEK17/22. februar 2019

Trapper tar langt flere liv enn branner

– Det finnes riktig nok ikke sikre tall på dette, men undersøkelser tyder på at trapper tar nær dobbelt så mange liv per år som branner gjør. I tillegg kommer jo alle skadene, og her er det nok store mørketall. Det er på tide å ta dette problemet på alvor. Les hele saken

Til toppen