MAD flytter

MAD flytter

MAD flytter inn i Nydalsveien 28 i Oslo.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Da MAD for ti år siden valgte å flytte til Østre Elvebakke 7 på Grünerløkka, flyttet vi til et område som bar preg av å være slitent og utrygt. Siden den gang har området blitt transformert til å bli et av de mest spennende og pulserende urbane byrom langs den kreative aksen Akerselva i Oslo – Takk til alle som har bidratt til dette!

Nå er det på tide å bevege seg videre langs den kreative aksen. MAD flytter til en bydel som står foran en av de største transformasjonsprosessene i Oslo. Vi har selv vært med å utvikle en ambisiøs plan for hvordan Nydalen skal utvikle seg frem mot 2030, og ønsker nå å ta del i transformasjonen ved å være der det skjer, når det skjer.

I februar 2016 flytter vi inn i Nydalens flotteste lokaler. På toppen av Nydalsveien 28 og med 360 graders utsikt over hele Oslo. Her skal vi sammen med våre dyktige samarbeidspartnere utvikle fremtidens løsninger med tanke på miljø og urbanisme. Og ikke nok med det. Vi får en takterrasse på 100 m2 som vi vil dele med dere. Velkommen til sosiale og faglige samlinger i Nydalen og bli med på å gjøre Nydalen til en pulserende by i byen.

TRE/17. juli 2018

Et utstillingsvindu for konstruksjonsprodukter i tre

Metsä-gruppens nye besøkssenter i Äänekoski i sentrale Finland, er et godt eksempel på rask konstruksjon ved bruk av tre. Bygningen på 1000 m2 viser hvordan Metsä Woods Kerto LVL-produkter muliggjør rask, lett og grønn konstruksjon. Bygningen kombinerer industrielt produserte treelementer og unike arkitektoniske løsninger med detaljert tømrerarbeid. Les hele saken

Til toppen