Milepæl i heisbransjen

Milepæl i heisbransjen

Omsorgsbygg skal ha en rammeavtale på heis, og inviterte hele heisbransjen til en dialogkonferanse for åpen diskusjon.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Dette har aldri noen lykkes med tidligere, og lenge så det ut til å være vanskelig å samle hele bransjen denne gangen også. Men med god drahjelp fra Heismontørenes fagforening ble oppmøtet godt og dialogen fruktbar.

Omsorgsbygg har mange eiendommer hvor det er helt kritisk at heisen fungerer. Dette gjelder blant annet sykehjem og omsorgsboliger hvor beboerne er avhengige av heis for å komme seg mellom etasjene. Mange av heisene til foretaket er av eldre årgang, noe som kan gi visse driftsutfordringer.

- Vi ønsker nå en rammeavtale hvor driftsstabilitet med færrest mulig stopp og kortest mulig nedetid er to nøkkelfaktorer, skisserer driftsansvarlig hos Omsorgsbygg, Sigmund Tønnesen, som sammen med kollegene Nina Mellem, Øystein Solberg og Bror Andresen har stått på for å få god deltakelse og kvalitet på dialogkonferansen.

- Det er en milepæl i heisbransjen at man kan snakke om kvalitet på service og vedlikehold åpent sammen med kunden. Nettopp dette med å diskutere kvalitet, og ikke pris på service, er noe vi i fagforeninga har jobbet lenge med sammen med innholdet på service på heis og for å dekke behovet til kunden. Vi håper at enda flere vil gjøre det samme som Omsorgsbygg har gjort, å invitere leverandørene til dialogkonferanse. Vi bistår gjerne i en slik prossess for å få det til, sier Markus Hansen, leder i Heismontørenes Fagforening.

VERKTØY/20. februar 2018

Lanserer radio for byggeplassen

Kanonbra lyd, app-styring og uslåelig lang batteritid. Dewalts nye radio er tilpasset moderne byggeplasser og sørger for under-holdning på arbeidsplassen. TSTAK Radio & lader er både IP-klassifisert og værbestandig. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/20. februar 2018

Slik skal Enova få fart på energieffektiviseringen av bygg

Til tross for at mange tiltak er lønnsomme går det for tregt med energieffektiviseringen av bygg. Nå utlyser Enova en konkurranse for å få fram ideer til forretningsmodeller som kan få fart på markedet. Samtidig varsler de endringer i støttetilbudet til eksisterende bygg. Les hele saken

Til toppen