Mustad og Profier blir boligpartnere på Lilleaker

Mustad og Profier blir boligpartnere på Lilleaker

Mustad Eiendom har valgt Profier som partner og medeier når 200 av totalt ca 300 leiligheter skal utvikles og selges på Lilleaker. Nå skal det bygges lokk mellom Granfoss-tunellene, og åskanten skal det bygges syd- og vestvendte leiligheter.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Lokket mellom granfosstunellene åpner opp for en ny, grønn bydel langs Lysakerelven, som binder sammen området bestående av gamle historiske bygninger og ny bebyggelse. Mer enn 10 mål med parkmessig opparbeidet uteområde vil omkranse de nye boligene.

Vi har ønsket oss en partner for å sikre høy kvalitet og sikker gjennomføring av bolig

- Vi har ønsket oss en partner for å sikre høy kvalitet og sikker gjennomføring av bolig- prosjektet på Lilleaker. Profiers kjennskap til lokalmarkedet og flotte gjennomførte leilighetsprosjekter i området, var gode grunner til å velge Profier, sier administrerende direktør Halvard Øye i Mustad Eiendom.

Mustads lange historie og investeringshorisont på Lilleaker imponerer oss, og det er med stor respekt for stedets egenart at vi går i gang med dette boligprosjektet., sier Kristen Rikter-Svendsen, markedsansvarlig i Profier. - Ullern og Lilleaker er et spennende marked for oss, og vi gleder oss til å komme i dialog med interessenter som vil bo sentralt, men samtidig i grønne omgivelser.

Alle leilighetene vil få gjennomgående høy standard

- Det er flott at vi endelig kan tilby alle som er glad i nærområdet noe vi vet de har ventet på: Nye, tidsmessige leiligheter i fantastiske, grønne omgivelser som samtidig har alt av offentlig kommunikasjon og CC vest kjøpesenter rett utenfor stuedøra. Her blir det mange boliger med flott sjøutsikt, og alle leilighetene vil få gjennomgående høy standard.

Statens Vegvesen setter i gang med bygging av lokket allerede i høst, og dermed kan byggingen av leilighetene begynne om et drøyt år.

Hvordan dette blir i detalj, skal avklares i løpet av vinteren

- Vi har allerede mottatt mange henvendelser fra interessenter til prosjektet siden reguleringsplanen for boligene ble vedtatt, forteller Øye. Hvordan dette blir i detalj, skal avklares i løpet av vinteren, og vi ser for oss å presentere dette og legge de første leilighetene ut for salg på vårparten.

- Erfaringene vi har fra Bekkestua, Fornebu og nærmarkedet for øvrig, tilsier at vi må tilrettelegge for et stort spenn i leilighetstyper, planløsninger og størrelser. Målet er å kunne tilby leiligheter fra under 3 millioner, og samtidig tilby spektakulære leiligheter med egne takterrasser og panoramautsikt over Oslofjorden for de virkelig kresne boligkjøperne i området. Her vil størrelsen, standard og beliggenhet avgjøre prisene. Det fine med å kjøpe ny leilighet er at prisen er fast, ingen hektiske budrunder, avslutter Rikter-Svendsen.

Til toppen