Nå er det slutt på smellende dører!

Nå er det slutt på smellende dører!

Kjøkkenfrontene og dolokket har hatt denne egenskapen i mange år. Med Swedoors nye SmartClose kan også dine innerdører gli mykt og smidig igjen.

  • Produkt
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

I dag tar vi det for gitt at kjøkkendørene kommer med dørdempere. Vi slipper dolokket, og tar det som en selvfølge at det ikke smeller, men heller sklir mykt og smidig igjen. At også innedører kan lukkes stille og rolig har derimot ikke vært like selvsagt.

SmartClose

[img id="1"]

Nå lanserer Swedoor SmartClose – en ny teknikk som gir innerdørene denne luksuriøse følelsen. SmartClose er basert på en ny teknologi der diskret innfelte beslag i karm og dørblad automatisk lukker døren stille og rolig. Funksjonen trer først i kraft når det er meningen at døren skal lukkes. Du kan med andre ord også la døren stå åpen.

SmartClose leveres som en komplett dørløsning med dempere og magnetlås. Når døren er åpen er beslagene skjult, disse frigjøres først når døren lukkes. Magnetlåsen holder døren på plass når den er lukket.

SmartClose lanseres i april og tilbys som tilbehør på alle Swedoors innerdører i Advance-line. Disse innerdørene kjennetegnes av høy kvalitet, der god design og mange valgmuligheter står sentralt.

TRE/17. juli 2018

Et utstillingsvindu for konstruksjonsprodukter i tre

Metsä-gruppens nye besøkssenter i Äänekoski i sentrale Finland, er et godt eksempel på rask konstruksjon ved bruk av tre. Bygningen på 1000 m2 viser hvordan Metsä Woods Kerto LVL-produkter muliggjør rask, lett og grønn konstruksjon. Bygningen kombinerer industrielt produserte treelementer og unike arkitektoniske løsninger med detaljert tømrerarbeid. Les hele saken

Til toppen