Som en innovatør i landskapsentreprenør-bransjen var det naturlig at det også ble satset på ISO-sertifisering.
Som en innovatør i landskapsentreprenør-bransjen var det naturlig at det også ble satset på ISO-sertifisering. (Foto: Braathen Landskapsentreprenør)

– Naturlig å satse på ISO-sertifisering

Braathen Landskapsentreprenør har skapt attraktive uterom av høy kvalitet i prestisjeprosjekter som Bjørvika, Aker Brygge, Akershus festning og Vikingskipsmuseet. Nå tar de kvalitet til nye høyder.

  • ISO
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Nå har selskapet tatt et nytt steg. Som en innovatør i landskapsentreprenør-bransjen var det naturlig at det også ble satset på ISO-sertifisering, som ett av de første selskapene i bransjen.

– Vi har alltid hatt gode rutiner i bedriften og derfor var ISO-sertifisering etter 9001:2015 en naturlig videreføring for å dokumentere god praksis, sier administrerende direktør Tom Borthen.

Spart tid og økt annerkjennelse

Bedriften ser allerede mange fordeler med å være ISO-sertifisert.

– Vi ser at ISO-sertifisering er et kvalitetsstempel og en trygghet for store kunder som setter høye krav til sine underleverandører. Dette åpner nye dører for oss. Samtidig ser vi at det er lettere å levere anbud med ISO-sertifisering, noe som gjør at vi sparer mye tid. I tillegg er det en anerkjennelse og bekreftelse på at styringssystemet er i samsvar med internasjonale krav, sier Borthen som roser samarbeidet med Triangel og Geir Brigt Hoff.

– Triangel og minLedelse gjorde sertifiseringsprosessen til en «walk in the park», avslutter en strålende fornøyd prosjektleder, Knut Andre Bøgh hos Braathen Landskapsentreprenør.

GRØNNE TAK/16. november 2018

Grønne tak er på fremmarsj i byene

– Grønne tak er ikke bare en ting, slik mange kanskje ser for seg. Når folk hører dette begrepet, tenker man seg gjerne et tradisjonelt torvtak. Men det er altså mye mer enn som så, og grønne tak er på fremmarsj. I Oslo jobbes det med en egen strategi for slike tak. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/16. november 2018

Jakter videre på ideer som kan knekke milliardkoden

Enova anslår at det årlige markedet for lønnsomme energitiltak i bygningsmassen er på flere milliarder kroner. Likevel går det for tregt med energieffektiviseringen. Statsforetaket har allerede støttet 8 ulike forretningskonsept som kan få fart på utviklingen med til sammen 6,4 millioner kroner. Nå er en ny konkurranse ute. Les hele saken

Til toppen