Som en innovatør i landskapsentreprenør-bransjen var det naturlig at det også ble satset på ISO-sertifisering.
Som en innovatør i landskapsentreprenør-bransjen var det naturlig at det også ble satset på ISO-sertifisering. (Foto: Braathen Landskapsentreprenør)

– Naturlig å satse på ISO-sertifisering

Braathen Landskapsentreprenør har skapt attraktive uterom av høy kvalitet i prestisjeprosjekter som Bjørvika, Aker Brygge, Akershus festning og Vikingskipsmuseet. Nå tar de kvalitet til nye høyder.

  • ISO
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Nå har selskapet tatt et nytt steg. Som en innovatør i landskapsentreprenør-bransjen var det naturlig at det også ble satset på ISO-sertifisering, som ett av de første selskapene i bransjen.

– Vi har alltid hatt gode rutiner i bedriften og derfor var ISO-sertifisering etter 9001:2015 en naturlig videreføring for å dokumentere god praksis, sier administrerende direktør Tom Borthen.

Spart tid og økt annerkjennelse

Bedriften ser allerede mange fordeler med å være ISO-sertifisert.

– Vi ser at ISO-sertifisering er et kvalitetsstempel og en trygghet for store kunder som setter høye krav til sine underleverandører. Dette åpner nye dører for oss. Samtidig ser vi at det er lettere å levere anbud med ISO-sertifisering, noe som gjør at vi sparer mye tid. I tillegg er det en anerkjennelse og bekreftelse på at styringssystemet er i samsvar med internasjonale krav, sier Borthen som roser samarbeidet med Triangel og Geir Brigt Hoff.

– Triangel og minLedelse gjorde sertifiseringsprosessen til en «walk in the park», avslutter en strålende fornøyd prosjektleder, Knut Andre Bøgh hos Braathen Landskapsentreprenør.

TEK17/22. februar 2019

Trapper tar langt flere liv enn branner

– Det finnes riktig nok ikke sikre tall på dette, men undersøkelser tyder på at trapper tar nær dobbelt så mange liv per år som branner gjør. I tillegg kommer jo alle skadene, og her er det nok store mørketall. Det er på tide å ta dette problemet på alvor. Les hele saken

Til toppen