NCC Bolig får navnet Bonava

NCC Bolig får navnet Bonava

Et nytt varemerke er født for NCC Bolig, nemlig Bonava. Varemerket vektlegger verdiskapning for kundene, og vil ta arven, medarbeiderne og kunnskapen fra NCC Bolig med seg inn i fremtiden.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

- Vi gleder oss til å bygge et sterkt forbrukermerke som gjenspeiler våre kjerneverdier og appellerer til en stor målgruppe, sier adm. dir. for NCC Bolig i Norge og Danmark, Torben Modvig.

[factbox id="1"]

Det svenske ordet " bo " symboliserer hjem, og " nav " samlingspunkt. Dette er essensen av hvem Bonava er. Bonava bygger ikke bare hus - Bonava skaper hjem og nabolag, der mennesker lever sine liv.

Navnet vil fungere som en påminnelse om at Bonava skaper både hjem og nabolag. Bonava’s visjon er å skape vennlige nabolag, som gir den høyeste livskvalitet for menneskene som bor der. Dette betyr ulike ting for ulike mennesker, og det kan endre seg over tid. Som utgangspunkt for sin reise vil Bonava sammen med kunder og samarbeidspartnere forsøke å finne den optimale løsning på dette.

Planen er at varemerket skal lanseres i løpet av 2016 på samtlige åtte markeder.

EIENDOMSFORVALTNING/20. november 2018

Skal forvalte verdens høyeste trehus

Usbl har sikret seg forvaltningskontrakten på verdens høyeste trehus. Mjøstårnet i Brumunddal, hvor Arthur Buchardt er byggherre, vil rage hele 84,5 meter over bakken. Når bygget står ferdig skal Usbl sørge for både etablering og forvaltning videre. Les hele saken

Til toppen