Norconsult etablerer seg på Voss

Norconsult etablerer seg på Voss

Både Voss sin ordfører og den spektakulære Hardangerbrua sto på programmet da Norconsult markerte selskapets etablering på Voss.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

I disse dager etablerer Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift seg på Voss for første gang. Dette ble markert med en høytidelig seremoni ved Ole Bull Akademiet på Voss 1. november.

Om lag 40 inviterte gjester, de fleste av dem eksisterende og potensielle kunder og samarbeidspartnere av Norconsult på Vestlandet, hadde møtt opp for å ta del i markeringen, og for få med seg noen velvalgte ord fra Vossaordfører Hans-Erik Ringkjøb.

Hardangerbrua – Norges lengste hengebru

Også den spektakulære Hardangerbrua over Hardangerfjorden ble presentert under arrangementet. Hengebrua åpnet i 2013. Den er Norges lengste, og en av verdens ti lengste, hengebruer. Broen har et hovedspenn på 1 310 meter, hele 30 meter lengre enn verdens mest berømte hengebro, Golden Gate Bridge i San Fransisco.

Norconsult har hatt ansvaret for prosjektering av broen, sammen med Statens Vegvesen og Vegdirektoratet.

REHABILITERING/16. august 2018

Den verdensberømte arkitekt: – Vi er nødt til å rehabilitere bygninger

Den verdensberømte arkitekten, Julien De Smedt, eier av JDS Architects blir en av de store foredragsholderne under lanseringen av Building Green i Oslo. Han oppfordrer til å rehabilitere allerede eksisterende bygninger og mener at det er denne veien vi må gå for å sikre en bærekraftig arkitektur- og byggebransje i fremtiden. Les hele saken

Til toppen