Norconsult etablerer seg på Voss

Norconsult etablerer seg på Voss

Både Voss sin ordfører og den spektakulære Hardangerbrua sto på programmet da Norconsult markerte selskapets etablering på Voss.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

I disse dager etablerer Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift seg på Voss for første gang. Dette ble markert med en høytidelig seremoni ved Ole Bull Akademiet på Voss 1. november.

Om lag 40 inviterte gjester, de fleste av dem eksisterende og potensielle kunder og samarbeidspartnere av Norconsult på Vestlandet, hadde møtt opp for å ta del i markeringen, og for få med seg noen velvalgte ord fra Vossaordfører Hans-Erik Ringkjøb.

Hardangerbrua – Norges lengste hengebru

Også den spektakulære Hardangerbrua over Hardangerfjorden ble presentert under arrangementet. Hengebrua åpnet i 2013. Den er Norges lengste, og en av verdens ti lengste, hengebruer. Broen har et hovedspenn på 1 310 meter, hele 30 meter lengre enn verdens mest berømte hengebro, Golden Gate Bridge i San Fransisco.

Norconsult har hatt ansvaret for prosjektering av broen, sammen med Statens Vegvesen og Vegdirektoratet.

TEK17/22. februar 2019

Trapper tar langt flere liv enn branner

– Det finnes riktig nok ikke sikre tall på dette, men undersøkelser tyder på at trapper tar nær dobbelt så mange liv per år som branner gjør. I tillegg kommer jo alle skadene, og her er det nok store mørketall. Det er på tide å ta dette problemet på alvor. Les hele saken

Til toppen