Nordic vinner utbyggelsen av Gardermoen

Nordic Architects har vunnet oppdraget med å bygge ut Oslo Lufthavn Gardermoen med ytterligere 15 000 kvadratmeter. Dette skal forbedre fasilitetene for passasjerer som reiser utenfor Schengenområdet.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Størst i Skandinavia

Arbeidet med utbyggelsen av Gardermoen vil starte umiddelbart.

De første skissene for prosjektet vil bli ferdigstilt i slutten av året, og det endelige beslutningsgrunnlaget er planlagt ferdig før mars 2016.

Utbyggingen inkluderer sittegrupper, lounges, butikker og restauranter, og sannsynligvis innvandringskontroll for reisende til USA.

- Vi er svært spente på det nye oppdraget og ser fremt til å utvide vår allerede omfattende portefølje med arbeid fra Oslo lufthavn, sier ansvarlig partner i Nordic, Eskild Andersen.

- Dette prosjektet befester Nordics posisjon som Skandinavias ledene flyplass arkitekter, med nesten ti pågående lufthavnprosjekter i Oslo, Bergen, Keflavik, Stockholm og Mo i Rana, avslutter Andersen.

FASADE/21. februar 2018

Lansere et revolusjonerende monteringssystem

I april 2018 vil Q-railing lansere et revolusjonerende monteringssystem som skal gjøre det svært så enkelt å montere glass. Q-railing vil presentere det nye monteringssystemet på messen Fensterbau Frontale i Nürnberg 21. - 23- mars og via en direktestrømming på Facebook kl. 14.00 21. mars. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/20. februar 2018

Slik skal Enova få fart på energieffektiviseringen av bygg

Til tross for at mange tiltak er lønnsomme går det for tregt med energieffektiviseringen av bygg. Nå utlyser Enova en konkurranse for å få fram ideer til forretningsmodeller som kan få fart på markedet. Samtidig varsler de endringer i støttetilbudet til eksisterende bygg. Les hele saken

Til toppen