Nordisk digitaliseringseksport til Tyskland

Nordisk digitaliseringseksport til Tyskland

Oppsiktvekkende referanser på digitalisering i den nordiske byggenæringen og industrien gir NTI CADcenter forutsetningene for å lykkes Europas største marked.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

- Erfaringer og løsninger fra Norden vekker internasjonal oppsikt blant de som designer, konstruerer, tegner, beregner og planlegger. Vi ligger langt fremme innen digitalisering av byggenæringen og industrien. Dette er viktige erfaringer for å lykkes i Europas største økonomi, sier administrerende direktør i NTI CADcenter Norge, Halvor Jensen.

Ekspanderer inn i Tyskland

NTI CADcenter ekspanderer nå inn i Tyskland. Dette med oppkjøpet av Autodesk- og Oraclespesialisten CWSM. NTI CADcenter, som har høyeste partnerstatus internasjonalt hos Autodesk, teller nå 250 fageksperter fordelt på Norge, Sverige, Danmark og Tyskland. Leveransene vil via CWSM også strekke seg til Luxemburg og Østerrike. NTI CADcenters omsetning er ventet å ende på over 400 millioner kroner i inneværende år, og den organiske veksten i Norden er betydelig.

- Gode resultater gir våre eiere bedre forutsetninger til å vokse strategisk innenfor utvalgte nøkkelområder, sier Jensen.

- Vi er midt i den fjerde industrielle revolusjonen. Utvikling går raskere- og perspektivene er nå langt større enn noensinne tidligere i historien. Bransjer og virksomheter endres på rekordtid. Ved å være i en stor økonomi som Tyskland vil vi gjøre oss storskala-erfaringer som kommer våre nordiske kunder til gode, sier Jensen som varsler en snarlig markering i kantina med tyske delikatesser.

Hente store gevinster fra ny teknologi

Jensen mener at NTI CADcenters komplette tilbud vil komme hele den tyske industrien og byggenæringen til gode

- Kundene i alle våre markeder forventer smartere og mer effektive leveranser av digitale arbeidsverktøy. Stadig høyere forventninger gjør at vi hele tiden må utvikle og konseptualisere løsninger som øker effektiviteten og produktiviteten. Industrien og byggenæringen er kanskje de bransjene som har størst potensiale til å hente store gevinster fra ny teknologi, og vi ønsker å være rådgiveren som hjelper beslutningstagere å ta trygge og fremtidsrettede valg, sier Jensen.

ALUMINIUM/17. oktober 2018

Aluminium, en versting som kan brukes om igjen fra gamle bygg

Wicona tilbyr blant annet aluminiumsprofiler, tilbehør og beslag. Prosjektmedarbeider Kristian Sivertsen og Ragnhild Lokna Nygård, Byggeteknisk rådgiver i Nygård Hydro building har spennende ting å fortelle på sin stand i utstillingslokalet. Les hele saken

BÆREKRAFT/17. oktober 2018

Saga Wood et miljøvennlig alternativt til trykkimpregnerte materialer

– Vi er her fordi vi tror helt og fullt på å at også i byggenæringen vil det settes krav til en mer miljøvennlig bransje. Dette ligger i vår DNA å arbeide miljøvennlig, sier Lars Høymann Kristensen fra Saga Wood. Les hele saken

BUILDING GREEN/17. oktober 2018

Building Green feirer Oslo sin status som miljøhovedstad

Møtestedet Building Green ble etablert i 2011, og har stadig vokst og blitt viktigere for Skandinaviske utbyggere. Nå er Building Green Norden største møtested for bærekraftig bygg og arkitektur. Møtestedet tar opp viktige utfordringer for bærekraftige nybygg og rehabilitering av eldre bygg. I København i fjor, ble utstillingen og konferansen besøkt av rundt 8 000 mennesker. Les hele saken

Til toppen