Norges største og grønneste hotell

Norges største og grønneste hotell

Byrådet er positive til at Hotel Royal Christiania får en ny fløy på 16 etasjer. Dette betyr ny konferansesal og 283 nye rom. Petter Stordalen har som mål at dette blir Oslos grønneste hotell, skriver OsloBy.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

- Vår ambisjon er å skape et førsteklasses internasjonalt konferansehotell midt i Oslo. Dette vil sette Oslo på kartet som konferanse- og kongressby og lage positive ringvirkninger langt utenfor hotelltrappen. Utbyggingen er en enestående mulighet til å forandre Oslos mest spennende kvarter. Alternativet er forvitring. Dette er byopprydning og byutvikling på en og samme tid, sier Petter Stordalen som eier hotellselskapet Nordic Choice-kjeden til OsloBy.

Vår ambisjon er å skape et førsteklasses internasjonalt konferansehotell midt i Oslo

Stordalen er et stort skritt nærmere sitt mål om å utvikle Royal Christiania til hotellkjedens flaggskip i Oslo-området. Nå som byrådet har sagt ja til byggeplaner som blant annet innebærer en ny fløy på 16 etasjer, vil hotellet tilsammen få 815 rom. I tillegg er det planer om en store konferansesal til 1000 personer. Til sammenligning har Plaza, som i dag er Norges største, 676 rom, skriver OsloBy.

Les hele saken her.

VERKTØY/20. februar 2018

Lanserer radio for byggeplassen

Kanonbra lyd, app-styring og uslåelig lang batteritid. Dewalts nye radio er tilpasset moderne byggeplasser og sørger for under-holdning på arbeidsplassen. TSTAK Radio & lader er både IP-klassifisert og værbestandig. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/20. februar 2018

Slik skal Enova få fart på energieffektiviseringen av bygg

Til tross for at mange tiltak er lønnsomme går det for tregt med energieffektiviseringen av bygg. Nå utlyser Enova en konkurranse for å få fram ideer til forretningsmodeller som kan få fart på markedet. Samtidig varsler de endringer i støttetilbudet til eksisterende bygg. Les hele saken

Til toppen