Norsk bygg nominert til BREEAM AWARDS 2019 - stem på din favoritt
(Illustrasjon: BRE)

Norsk bygg nominert til BREEAM AWARDS 2019 - stem på din favoritt

Nye Horten Videregående er nominert til BREEAM Awards 2019 som beste offentlige byggeprosjekt. I tillegg kan de vinne publikums favorittpris. Nå har du sjansen til å stemme frem din favoritt.

  • breeam
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Mer enn 50 fantastiske bygninger fra hele Europa er nominert til prestisjefulle BREEAM Awards som går av stabelen 4. mars i London. Nye Horten videregående skole i Vestfold er nominert i klassen beste offentlige byggeprosjekt. I tillegg deles det ut en publikumspris kalt «Your BREEAM» der alle kan stemme på sin favoritt blant de nominerte i alle klassene.

Ved å gå inn på denne lenken: BREEAM Awards kan du stemme på din favoritt. Det er mulig å stemme frem til midnatt torsdag 28. februar, og Grønn Byggallianse oppfordrer så mange som mulig til å stemme.

– Vi synes det er stor stas at nye Horten videregående skole er nominert i klassen beste offentlige byggeprosjekt. Vi håper alle også vil være med og stemme dem frem som publikumsfavoritt, sier sertifiseringssjef i Grønn Byggallianse, Viel Sørensen.

Du kan i tillegg gi din støtte ved å bruke #BREEAMAwards hvis du deler stemmen din på sosiale plattformer.

DIGITALISERING/ 9. april 2019

Styrker sin posisjon som digitaliseringspartner til byggebransjen i Norden

Infobric utvider sortimentet av smarte digitale løsninger for å øke sikkerheten og effektiviteten i den nordiske byggebransjen. Gjennom oppkjøpet blir Tempus AS med datterselskapet Templus AB nå en del av Infobric. Les hele saken

Til toppen