Norsk bygg nominert til BREEAM AWARDS 2019 - stem på din favoritt
(Illustrasjon: BRE)

Norsk bygg nominert til BREEAM AWARDS 2019 - stem på din favoritt

Nye Horten Videregående er nominert til BREEAM Awards 2019 som beste offentlige byggeprosjekt. I tillegg kan de vinne publikums favorittpris. Nå har du sjansen til å stemme frem din favoritt.

  • breeam
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Mer enn 50 fantastiske bygninger fra hele Europa er nominert til prestisjefulle BREEAM Awards som går av stabelen 4. mars i London. Nye Horten videregående skole i Vestfold er nominert i klassen beste offentlige byggeprosjekt. I tillegg deles det ut en publikumspris kalt «Your BREEAM» der alle kan stemme på sin favoritt blant de nominerte i alle klassene.

Ved å gå inn på denne lenken: BREEAM Awards kan du stemme på din favoritt. Det er mulig å stemme frem til midnatt torsdag 28. februar, og Grønn Byggallianse oppfordrer så mange som mulig til å stemme.

– Vi synes det er stor stas at nye Horten videregående skole er nominert i klassen beste offentlige byggeprosjekt. Vi håper alle også vil være med og stemme dem frem som publikumsfavoritt, sier sertifiseringssjef i Grønn Byggallianse, Viel Sørensen.

Du kan i tillegg gi din støtte ved å bruke #BREEAMAwards hvis du deler stemmen din på sosiale plattformer.

TEK17/22. februar 2019

Trapper tar langt flere liv enn branner

– Det finnes riktig nok ikke sikre tall på dette, men undersøkelser tyder på at trapper tar nær dobbelt så mange liv per år som branner gjør. I tillegg kommer jo alle skadene, og her er det nok store mørketall. Det er på tide å ta dette problemet på alvor. Les hele saken

Til toppen