Note Design Studio kåret "Designer of the Year"

Note Design Studio kåret "Designer of the Year"

Hvert år deler det svenske magasinet Residence ut prisen Designer of the Year. Prisen deles ut til et visjonært og fremtidsrettet firma som evner å føre svensk design videre. Prisen for 2015 gikk til Note Design Studio.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

[img id="1"]

Note startet opp i 2008, den gang som et rent innredningsbyrå. Det tok ikke lang tid før de 7 kreative hjernene utviklet Note til det designstudioet vi i dag kjenner. Gruppen arbeider med alt fra mindre assessoarer til hele innredninger, både for private hjem og store internasjonale butikkjeder.

Note Design Studio er kjent for sin fantastiske fargebruk, og det var med dette friskt i minne at Jotun og LADY takket ja til å samarbeide med Residence og stylisten Lotta Agaton om fargesetting av vinnerutstillingen.

REHABILITERING/16. august 2018

Den verdensberømte arkitekt: – Vi er nødt til å rehabilitere bygninger

Den verdensberømte arkitekten, Julien De Smedt, eier av JDS Architects blir en av de store foredragsholderne under lanseringen av Building Green i Oslo. Han oppfordrer til å rehabilitere allerede eksisterende bygninger og mener at det er denne veien vi må gå for å sikre en bærekraftig arkitektur- og byggebransje i fremtiden. Les hele saken

Til toppen