Ny avtale i forbindelse med utbyggingen av Harbitz Torg
(Foto: Ramirent)

Ny avtale i forbindelse med utbyggingen av Harbitz Torg

WK Entreprenør og Ramirent signerte nylig en prosjektavtale om levering av materiell- og murheiser til Harbitz Torg i Oslo. Dette Ramirents første avtale med WK Entreprenør i Oslo-regionen.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

– Dette er en kunde vi har jobbet lenge mot, sier Trond Vea, storkundeansvarlig hos Ramirent.

– WK Entreprenør er en samarbeidspartner som passer oss godt: Det er et stort og solid selskap med mange spennende prosjekter. Vi har fra før meget god erfaring med WK Entreprenør fra Vestfold. Denne avtalen er den første vi har i Oslo, og dreier seg om levering av byggheiser i et større prosjekt i Harbitz Allé.

Anleggsleder Espen Hobber Nilsen og prosjektadministrator Simen Andreas Kjærnsli la stor vekt på profesjonalitet under prosessen;

– Vi stiller strenge krav til våre samarbeidspartnere, understreker Hobber Nielsen.

– Ramirent er en stor og seriøs aktør som speiler våre verdier i WK Entreprenør; «PIP»: Profesjonalitet, Innsats og Presisjon, sier han, og fortsetter:

– I tillegg jobber vi hver dag mot vår visjon som er å være «DET RETTE VALGET», og å velge de rette samarbeidspartnere for oss er svært viktig.

Fakta om prosjektet:

Oppdragsgiver: Møller Eiendom og Profier AS

Størrelse: 60 000 kvm fordelt på 322 leiligheter

Ferdigstillelse: 1. kvartal 2019

I utgangspunktet skal Ramirent levere mur- og materialheiser til samtlige av de 12 byggene.

– Vi har hatt en god dialog under hele prosessen, forteller Kjærnsli. – I tillegg til å være gode på pris, er Ramirent også ISO-sertifisert og leveringsdyktige.

– Det er viktig å gjøre hverandre gode, og i Ramirent synes jeg vi har funnet en aktør som vi kan utvikle oss sammen med, avslutter Espen Hobber Nilsen.

Prosjektet Harbitz Torg ligger på Skøyen i Oslo og omfatter 12 bygg med garasje. Totalt er det snakk om 320 boliger. Byggestart var april 2017 og er forventet ferdig 2. kvartal 2019.

GRØNNE TAK/16. november 2018

Grønne tak er på fremmarsj i byene

– Grønne tak er ikke bare en ting, slik mange kanskje ser for seg. Når folk hører dette begrepet, tenker man seg gjerne et tradisjonelt torvtak. Men det er altså mye mer enn som så, og grønne tak er på fremmarsj. I Oslo jobbes det med en egen strategi for slike tak. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/16. november 2018

Jakter videre på ideer som kan knekke milliardkoden

Enova anslår at det årlige markedet for lønnsomme energitiltak i bygningsmassen er på flere milliarder kroner. Likevel går det for tregt med energieffektiviseringen. Statsforetaket har allerede støttet 8 ulike forretningskonsept som kan få fart på utviklingen med til sammen 6,4 millioner kroner. Nå er en ny konkurranse ute. Les hele saken

Til toppen