Ny avtale i forbindelse med utbyggingen av Harbitz Torg
(Foto: Ramirent)

Ny avtale i forbindelse med utbyggingen av Harbitz Torg

WK Entreprenør og Ramirent signerte nylig en prosjektavtale om levering av materiell- og murheiser til Harbitz Torg i Oslo. Dette Ramirents første avtale med WK Entreprenør i Oslo-regionen.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

– Dette er en kunde vi har jobbet lenge mot, sier Trond Vea, storkundeansvarlig hos Ramirent.

– WK Entreprenør er en samarbeidspartner som passer oss godt: Det er et stort og solid selskap med mange spennende prosjekter. Vi har fra før meget god erfaring med WK Entreprenør fra Vestfold. Denne avtalen er den første vi har i Oslo, og dreier seg om levering av byggheiser i et større prosjekt i Harbitz Allé.

Anleggsleder Espen Hobber Nilsen og prosjektadministrator Simen Andreas Kjærnsli la stor vekt på profesjonalitet under prosessen;

– Vi stiller strenge krav til våre samarbeidspartnere, understreker Hobber Nielsen.

– Ramirent er en stor og seriøs aktør som speiler våre verdier i WK Entreprenør; «PIP»: Profesjonalitet, Innsats og Presisjon, sier han, og fortsetter:

– I tillegg jobber vi hver dag mot vår visjon som er å være «DET RETTE VALGET», og å velge de rette samarbeidspartnere for oss er svært viktig.

Fakta om prosjektet:

Oppdragsgiver: Møller Eiendom og Profier AS

Størrelse: 60 000 kvm fordelt på 322 leiligheter

Ferdigstillelse: 1. kvartal 2019

I utgangspunktet skal Ramirent levere mur- og materialheiser til samtlige av de 12 byggene.

– Vi har hatt en god dialog under hele prosessen, forteller Kjærnsli. – I tillegg til å være gode på pris, er Ramirent også ISO-sertifisert og leveringsdyktige.

– Det er viktig å gjøre hverandre gode, og i Ramirent synes jeg vi har funnet en aktør som vi kan utvikle oss sammen med, avslutter Espen Hobber Nilsen.

Prosjektet Harbitz Torg ligger på Skøyen i Oslo og omfatter 12 bygg med garasje. Totalt er det snakk om 320 boliger. Byggestart var april 2017 og er forventet ferdig 2. kvartal 2019.

ENERGIBRUK/18. februar 2019

Ny byggstatistikk og nye graddagstall er ute

Enovas byggstatistikk fra 2017 er nå publisert. Statistikken gir byggeiere muligheten til å sammenligne energibruken i egne bygg med bygg eid av andre, og kan være et nyttig verktøy for alle som jobber med å planlegge, utvikle og drifte bygg. Graddagstallene for 2018 er også klare. Les hele saken

Til toppen