Ny daglig leder hos Ratio Arkitekter

Ny daglig leder hos Ratio Arkitekter

Per Anders Borgen tiltrådte etter sommeren som ny daglig leder hos RATIO arkitekter AS. Han har lang fartstid i RATIO, og kjenner kontoret godt.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Per Anders Borgen avløser partner Sverre Svendsen, som har vært konstituert daglig leder i en overgangsfase mens prosessen med lederskiftet har pågått.

Per Anders har lang fartstid i RATIO, og kjenner kontoret godt. Han er utdannet sivilarkitekt fra Arkitekthøgskolen i Oslo, og ansatt ved kontoret siden 1998.

[img id="1"]

Per Anders har deltatt i en rekke av kontorets store komplekse prosjekter og har siden 2005 vært prosjekteringsgruppeleder ved viktige prosjekter for kontoret, som Akutt-Hjerte-Lunge senteret og Kunnskapssenteret ved St. Olavs Hospital i Trondheim, Folkehelseinstituttet i Oslo, Brønnøysundregistrene i Brønnøysund og nå sist Livsvitenskapsbygget ved Universitetet i Oslo.

RATIO arkitekter AS har 50 medarbeidere med stor bredde i erfaring og kompetanse. Kontoret dekker alle felt innenfor arkitektur og planlegging, og er arkitekter for blant annet Nordlysbadet i Alta, Rikshospitalet i Oslo, Nordlandssykehuset i Bodø, St. Olavs Hospital i Trondheim og Konserthuset i Stavanger.

RATIO har som mål å bygge på sin erfaring uten å gjenta løsninger. Ved å sette mennesket i sentrum søker vi alltid å forene de funksjonelle, tekniske, økonomiske og estetiske behov til oppdragsgivers, brukers og samfunnets beste.

BÆREKRAFT/25. mai 2018

Stor interesse for mer kunnskap om bærekraftig bygg

Nordens største møtested for bærekraftig bygg og arkitektur kommer for første gang til Oslo i oktober. Danskene bak møtestedet har blitt godt mottatt med mange henvendelser fra interesserte utstillere, og har oppstartet samarbeid med blant andre Bellona, OREEC og Omsorgsbygg. Les hele saken

BYUTVIKLING/25. mai 2018

Fra sentrumsdød til sentrumsglød

Kullkranbrua løfter den slitne havna i Aarhus. Den nedlagte flyplassen huser et kunst- og kultursenter. Den tomme butikken har blitt pop-up-shop, verksted, drivhus og grendehus. Torsdag 31. mai åpner DOGA to store utstillinger som viser hvordan vi kan ta i bruk byenes ressurser på nye måter og skape nytt liv i tomme lokaler. Les hele saken

Til toppen