Økonomisjef Thomas Christiansen i OnePark ser frem til at selskapet skal flytte inn i et lyst og grønt bygg med sentral beliggenhet og god kollektivdekning.e – Vi er glad for at de velger å ha hovedkontoret sitt her, sier utleiesjef Cecilie Landgraff Bruusgaard i Höegh Eiendom.
Økonomisjef Thomas Christiansen i OnePark ser frem til at selskapet skal flytte inn i et lyst og grønt bygg med sentral beliggenhet og god kollektivdekning.e – Vi er glad for at de velger å ha hovedkontoret sitt her, sier utleiesjef Cecilie Landgraff Bruusgaard i Höegh Eiendom. (Foto: Thomas Haugersveen)

Ny innovativ og miljøbevisst leietaker

1. april flytter parkeringsselskapet OnePark til Oslos tak – nærmere bestemt til Bøkkerveien 5, der de inntar toppetasjen.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Når OnePark flytter hovedkontoret sitt fra Fornebu til HasleLinje samlokaliserer selskapet samtidig deler av sin virksomhet. 

– Vi ser frem til å flytte inn i nye, moderne og funksjonelle lokaler, som vil gi oss større plass til å fortsette å vokse. En faktor som var viktig for oss ved valg av lokaler, er at de er lyse, har gode løsninger, og godt inneklima, sier økonomisjef Thomas Christiansen i OnePark. 

– Et område i utvikling

I de nye lokalene til OnePark har de 40 ansatte utsikt både til byen og Oslofjorden, og til det nye bolig- og handelshuset som bygges i Vinmonopolets gamle tapperi. 

– Hasle Linje er i ferd med å etablere seg som et spennende og livlig område, med kafeer, restauranter og butikker. Dette gir de ansatte anledning til å bruke nærområdet i større grad enn hva vi opplever i dag og kan bidra til å øke trivselen, sier Christiansen.

Bygget, som også huser Securitas’ hovedkontor, er topp moderne, med flotte fellesområder, en stor felles kantine med terrasse langs Bøkkerveien, garderober og parkering i kjeller, - og ligger bare noen få minutters gange fra busser og hele tre t-bane stasjoner. 

Innovasjon og miljø

Utleiesjef Cecilie Landgraff Bruusgaard i Höegh Eiendom er glad for at OnePark velger å flytte til HasleLinje.

– Vi samarbeider allerede mye med OnePark, og da er det ekstra hyggelig at de velger å ha hovedkontoret sitt her, sier Bruusgaard, som mener selskapet passer godt inn på HasleLinje. 

– OnePark er et moderne og fremadrettet selskap som er opptatt av innovasjon og miljø, akkurat som oss. 

Prioriterte gode miljøegenskaper

For parkeringsselskapet var det viktig å kunne flytte inn i et miljøsertifisert bygg. 

– Vi ønsker å bidra til en positiv, bærekraftig utvikling i samfunnet - og mener vi er den mest fremtidsrettede parkeringsaktøren, med fokus på innovative kunde- og parkeringsløsninger. Det var derfor en viktig, medvirkende faktor at Bøkkerveien 5 er BREEAM-sertifisert med karakteren Very Good, som innebærer veldig gode energi og -miljøprestasjoner.

Christiansen er også tilfreds med kollektivdekningen på Hasle – samt de andre transporttilbudene. 

– Personlig ser jeg frem til ordentlig sykkelparkering, og blant mange av våre ansatte høres det ut som bildelingstjenesten kan bli populær, forteller han. 

TEK17/22. februar 2019

Trapper tar langt flere liv enn branner

– Det finnes riktig nok ikke sikre tall på dette, men undersøkelser tyder på at trapper tar nær dobbelt så mange liv per år som branner gjør. I tillegg kommer jo alle skadene, og her er det nok store mørketall. Det er på tide å ta dette problemet på alvor. Les hele saken

Til toppen