Økonomisjef Thomas Christiansen i OnePark ser frem til at selskapet skal flytte inn i et lyst og grønt bygg med sentral beliggenhet og god kollektivdekning.e – Vi er glad for at de velger å ha hovedkontoret sitt her, sier utleiesjef Cecilie Landgraff Bruusgaard i Höegh Eiendom.
Økonomisjef Thomas Christiansen i OnePark ser frem til at selskapet skal flytte inn i et lyst og grønt bygg med sentral beliggenhet og god kollektivdekning.e – Vi er glad for at de velger å ha hovedkontoret sitt her, sier utleiesjef Cecilie Landgraff Bruusgaard i Höegh Eiendom. (Foto: Thomas Haugersveen)

Ny innovativ og miljøbevisst leietaker

1. april flytter parkeringsselskapet OnePark til Oslos tak – nærmere bestemt til Bøkkerveien 5, der de inntar toppetasjen.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Når OnePark flytter hovedkontoret sitt fra Fornebu til HasleLinje samlokaliserer selskapet samtidig deler av sin virksomhet. 

– Vi ser frem til å flytte inn i nye, moderne og funksjonelle lokaler, som vil gi oss større plass til å fortsette å vokse. En faktor som var viktig for oss ved valg av lokaler, er at de er lyse, har gode løsninger, og godt inneklima, sier økonomisjef Thomas Christiansen i OnePark. 

– Et område i utvikling

I de nye lokalene til OnePark har de 40 ansatte utsikt både til byen og Oslofjorden, og til det nye bolig- og handelshuset som bygges i Vinmonopolets gamle tapperi. 

– Hasle Linje er i ferd med å etablere seg som et spennende og livlig område, med kafeer, restauranter og butikker. Dette gir de ansatte anledning til å bruke nærområdet i større grad enn hva vi opplever i dag og kan bidra til å øke trivselen, sier Christiansen.

Bygget, som også huser Securitas’ hovedkontor, er topp moderne, med flotte fellesområder, en stor felles kantine med terrasse langs Bøkkerveien, garderober og parkering i kjeller, - og ligger bare noen få minutters gange fra busser og hele tre t-bane stasjoner. 

Innovasjon og miljø

Utleiesjef Cecilie Landgraff Bruusgaard i Höegh Eiendom er glad for at OnePark velger å flytte til HasleLinje.

– Vi samarbeider allerede mye med OnePark, og da er det ekstra hyggelig at de velger å ha hovedkontoret sitt her, sier Bruusgaard, som mener selskapet passer godt inn på HasleLinje. 

– OnePark er et moderne og fremadrettet selskap som er opptatt av innovasjon og miljø, akkurat som oss. 

Prioriterte gode miljøegenskaper

For parkeringsselskapet var det viktig å kunne flytte inn i et miljøsertifisert bygg. 

– Vi ønsker å bidra til en positiv, bærekraftig utvikling i samfunnet - og mener vi er den mest fremtidsrettede parkeringsaktøren, med fokus på innovative kunde- og parkeringsløsninger. Det var derfor en viktig, medvirkende faktor at Bøkkerveien 5 er BREEAM-sertifisert med karakteren Very Good, som innebærer veldig gode energi og -miljøprestasjoner.

Christiansen er også tilfreds med kollektivdekningen på Hasle – samt de andre transporttilbudene. 

– Personlig ser jeg frem til ordentlig sykkelparkering, og blant mange av våre ansatte høres det ut som bildelingstjenesten kan bli populær, forteller han. 

SOLENERGI/24. april 2019

Bislett stadion er først i Norge med lagring av solenergi på brukte bilbatteri

Bislett stadion ble i 2018 Norges første idrettsanlegg med solceller på taket. Nå har den tradisjonsrike stadion også fått sitt eget anlegg for energilagring basert på gjenbrukte batterier fra kasserte elektriske biler. Les hele saken

Til toppen