Ny LED-lyskasterserie fra ESYLUX

Ny LED-lyskasterserie fra ESYLUX

Lyskasterne i SUN-serien forener høy lyskvalitet med lang levetid, energieffektivitet, allsidige og bruksmuligheter.Takket være den omhyggelig konstruerte, værbestandige utformingen er de robuste og har lang levetid, og med de moderne LED-ene utmerker de seg med et lavt energiforbruk i tillegg til en god fargegjengivelsesindeks.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Den som i dag utvikler lyskastere for belysning av uteområder eller for sikker orientering ved utførelse av arbeid, må ikke bare sørge for et bruksbetinget modellmangfold, men også oppfylle mange andre forventninger.

Høy lyskvalitet som overbeviser når det gjelder fargegjengivelse og belysningskraft, skal være like selvsagt som et lavt energiforbruk – en oppgave for moderne LED-er, som slår alle andre lamper når det kommer til lysutbytte. En ufravikelig minimumsforutsetning er en konstruksjon som tåler vær og vind og andre omgivelsespåvirkninger, og dermed garanterer lang levetid for samtlige komponenter.

Værbestandig lyskvalitet

Alle disse aspektene har ESYLUX tatt hensyn til når de utformet den nye SUN-serien og de varter i henhold til egne opplysninger samtidig opp med et attraktivt pris-ytelse-forhold.

Hele serien, som omfatter både klassiske utendørslyskastere og arbeidslyskastere, utmerker seg med god fargegjengivelse med en CRI-indeks på over 80 og er montert i hus av robust støpeformet aluminium.

Skruer av rustfritt stål sørger for stabilt hold, og elektronikken er beskyttet mot overspenning ved bruk i henhold til kategori II.

SUN-lyskasterne er tilgjengelig i varianter med et effektbehov på 10, 30 eller 50 W.

Utendørslyskastere med patentert ADF-monteringsbrakett

Produsenten tilbyr utendørslyskasterne med forskjellige lysfarger: I kaldhvit 5000 Kelvin, som garanterer et spesielt kraftig lys og høyt lysutbytte på 90 lm/W eller i behagelig varmhvit 3000 Kelvin.

- Hva som passer best, er opp til brukeren, og det avhenger av bruksområdet, mener Thorsten Pieper, produktleder hos ESYLUX,

- Fasaden til et hus krever som regel et annet lys enn den sikkerhetsrelevante opplysningen av for eksempel parkeringsplasser.

Brukeren kan stole på at husene, som leveres i svart eller hvit, har en optimal tetning takket være en IP-verdi på 65. Den patenterte ADF-monteringsbraketten av rustfritt stål muliggjør i tillegg enkel og sikker montering på en flat vegg og også på inner- eller ytterhjørner.

Arbeidslyskaster med sklisikker fot og valgfritt teleskopstativ

Når det gjelder arbeidslyskasterne i denne serien, har produsenten lagt vekt på andre egenskaper for å ta hensyn til at bruksområdet er et annet.

Da det her først og fremst handler om mobilitet og høy fleksibilitet ved posisjoneringen, har lyskasterne en sklisikker fot med håndtak som muliggjør fri vertikal justering av lampehodet.

En variant med batteridrift er også tilgjengelig. Hvis et større område skal lyses opp fra en større høyde, kan lyskasterne monteres på et teleskopstativ som er tilgjengelig som ekstrautstyr.

De fullstendig svarte husene utmerker seg med en IP-verdi på 44, som er mer enn tilstrekkelig for dette bruksområdet, og garanterer en enhetlig lysfarge på 5000 Kelvin for optimal belysningskraft.

TRE/17. juli 2018

Et utstillingsvindu for konstruksjonsprodukter i tre

Metsä-gruppens nye besøkssenter i Äänekoski i sentrale Finland, er et godt eksempel på rask konstruksjon ved bruk av tre. Bygningen på 1000 m2 viser hvordan Metsä Woods Kerto LVL-produkter muliggjør rask, lett og grønn konstruksjon. Bygningen kombinerer industrielt produserte treelementer og unike arkitektoniske løsninger med detaljert tømrerarbeid. Les hele saken

Til toppen