Ny skole for digitale prosjektledere i bygg og anlegg
(Foto: NTI)

Ny skole for digitale prosjektledere i bygg og anlegg

NTI Prosjektskolen er for de som ønsker å lykkes med digitale arbeidsformer.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

NTI lanserer nå et nytt konsept med det beskrivende navnet NTI Prosjektskolen.

– Hensikten er å kombinere trening og opplæring innen prosjektledelse med kunnskap om sentrale BIM-løsninger. Det skal gi bedre forutsetninger til å levere prosjekt mer effektivt, på tid og innenfor budsjett, sier administrerende direktør i NTI, Halvor Jensen.

Opplæringen vil foregå via moderne e-læringsløsninger. Konseptet er utviklet sammen med Cimple, som har laget tilsvarende program i flere andre bransjer. Med korte leksjoner vil det være mulig å gjennomføre effektiv opplæring i en hektisk arbeidsdag.

– Det unike er at deltagerne får en grundig oppfriskning i hva det innebærer å være prosjektleder, samtidig som det gis opplæring i de mest moderne verktøyene som brukes for å møte forventningene til moderne byggherrer, sier Jensen.

Konkret og gøy

Prosjektskolen fungerer også som oppslagsverk eller prosjektstøtte, slik at man kan gå tilbake til ulike leksjoner og temaer underveis mens man jobber med prosjekt. Viktige verktøy som det gis opplæring i er de mest utbredte for å skape BIM-modeller, sammen med Bimsync for prosjektsamhandling og Synchro for 4D planlegging.

  Illustrasjon: NTI

– Det vil også være leksjoner som går på alt fra kommunikasjon med interessenter og planlegging, til håndtering av avvik og utvikling av effektive prosjektgrupper, sier Jensen.

– NTI Prosjektskolen inneholder praktiske eksempler og maler noe som gjør at det hele blir veldig konkret, og gjør det gøy med læring, sier Jensen.

NTI Prosjektskolen er særlig egnet for prosjektledere, prosjekteringsledere, prosjekteiere, byggeledere, deltakere i styringsgrupper og sentrale prosjektmedarbeidere. Opplæringen kan gjennomføres via PC, mobil og nettbrett.

TEK17/22. februar 2019

Trapper tar langt flere liv enn branner

– Det finnes riktig nok ikke sikre tall på dette, men undersøkelser tyder på at trapper tar nær dobbelt så mange liv per år som branner gjør. I tillegg kommer jo alle skadene, og her er det nok store mørketall. Det er på tide å ta dette problemet på alvor. Les hele saken

Til toppen