Ny teknologi for å skjære i betong

Ny teknologi for å skjære i betong

For å imøtekomme de høye kravene til profesjonelle brukere, har TYROLIT utviklet en unik teknologi TGD - Tyrolit Grain Distribution.

  • Produkt
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

TGD-teknologi er først og fremst ment for en som er profesjonell bruker og som har høye krav til sine verktøy, både når det gjelder kvalitet og levetid.

[factbox id="1"]

Teknologien innebærer at diamantkornene plasseres optimalt i segmentet, noe som gjør at verktøyet beholder konstant høy ytelse under hele levetiden. Dette forbedrer også skjærehastigheten, noe som gir lengre levetid og øker allsidigheten. Hardheten og jevnheten i klingene er perfekt tilpasset nordiske forhold.

Med TGD-teknologien får du redusert arbeidstid takket være raskere kappin, reduserte verktøykostnader på grunn av den lange levetiden, bedre levetid på maskinen og reduserte servicekostnader på grunn av minimal maskinbelastning.

Dessuten øker effektiviteten ettersom du kan bruke teknologien på både hard stein og betong uten å skifte klinge.

EIENDOMSFORVALTNING/20. november 2018

Skal forvalte verdens høyeste trehus

Usbl har sikret seg forvaltningskontrakten på verdens høyeste trehus. Mjøstårnet i Brumunddal, hvor Arthur Buchardt er byggherre, vil rage hele 84,5 meter over bakken. Når bygget står ferdig skal Usbl sørge for både etablering og forvaltning videre. Les hele saken

Til toppen