Ny teknologi for å skjære i betong

Ny teknologi for å skjære i betong

For å imøtekomme de høye kravene til profesjonelle brukere, har TYROLIT utviklet en unik teknologi TGD - Tyrolit Grain Distribution.

  • Produkt
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

TGD-teknologi er først og fremst ment for en som er profesjonell bruker og som har høye krav til sine verktøy, både når det gjelder kvalitet og levetid.

[factbox id="1"]

Teknologien innebærer at diamantkornene plasseres optimalt i segmentet, noe som gjør at verktøyet beholder konstant høy ytelse under hele levetiden. Dette forbedrer også skjærehastigheten, noe som gir lengre levetid og øker allsidigheten. Hardheten og jevnheten i klingene er perfekt tilpasset nordiske forhold.

Med TGD-teknologien får du redusert arbeidstid takket være raskere kappin, reduserte verktøykostnader på grunn av den lange levetiden, bedre levetid på maskinen og reduserte servicekostnader på grunn av minimal maskinbelastning.

Dessuten øker effektiviteten ettersom du kan bruke teknologien på både hard stein og betong uten å skifte klinge.

BÆREKRAFT/25. mai 2018

Stor interesse for mer kunnskap om bærekraftig bygg

Nordens største møtested for bærekraftig bygg og arkitektur kommer for første gang til Oslo i oktober. Danskene bak møtestedet har blitt godt mottatt med mange henvendelser fra interesserte utstillere, og har oppstartet samarbeid med blant andre Bellona, OREEC og Omsorgsbygg. Les hele saken

BYUTVIKLING/25. mai 2018

Fra sentrumsdød til sentrumsglød

Kullkranbrua løfter den slitne havna i Aarhus. Den nedlagte flyplassen huser et kunst- og kultursenter. Den tomme butikken har blitt pop-up-shop, verksted, drivhus og grendehus. Torsdag 31. mai åpner DOGA to store utstillinger som viser hvordan vi kan ta i bruk byenes ressurser på nye måter og skape nytt liv i tomme lokaler. Les hele saken

Til toppen