Nybygget til Brønnøysundregistrene skaper begeistring

Nybygget til Brønnøysundregistrene skaper begeistring

Under folkemøtet i kveld var det 25 personer som møtte opp, og flere av disse stilte spørsmål til Statsbyggs prosjektleder Jan Myhre og arkitekt Karen Hagen fra Ratio Arkitekter AS, skriver Brønnøysunds Avis på sine nettsider.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

[factbox id="1"]

– Det er viktig hvordan et slikt bygg skriver seg inn i byen. Dette skal ikke bare være et privat bygg, men til glede for folket. Det som har vært viktig hele tiden er en god siktakse mot havet. Dette er det viktig å opprettholde og forsterke.  Det er viktig at det ikke bare er to nye bygg, men at det skaper nye byrom i Brønnøysund, sier Hagen til Brønnøysunds Avis.

Det er planlagt det arkitekten omtaler som en forplass foran bygget på torget hvor det skal plantes trær og anlegges med benker. I tillegg er det fokus på hvordan området ved kaia skal tilrettelegges både for allmenn bruk og for bruk til ordinære havneformål.

Les hele saken her.

TRE/17. juli 2018

Et utstillingsvindu for konstruksjonsprodukter i tre

Metsä-gruppens nye besøkssenter i Äänekoski i sentrale Finland, er et godt eksempel på rask konstruksjon ved bruk av tre. Bygningen på 1000 m2 viser hvordan Metsä Woods Kerto LVL-produkter muliggjør rask, lett og grønn konstruksjon. Bygningen kombinerer industrielt produserte treelementer og unike arkitektoniske løsninger med detaljert tømrerarbeid. Les hele saken

Til toppen