Nybygget til Brønnøysundregistrene skaper begeistring

Nybygget til Brønnøysundregistrene skaper begeistring

Under folkemøtet i kveld var det 25 personer som møtte opp, og flere av disse stilte spørsmål til Statsbyggs prosjektleder Jan Myhre og arkitekt Karen Hagen fra Ratio Arkitekter AS, skriver Brønnøysunds Avis på sine nettsider.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

[factbox id="1"]

– Det er viktig hvordan et slikt bygg skriver seg inn i byen. Dette skal ikke bare være et privat bygg, men til glede for folket. Det som har vært viktig hele tiden er en god siktakse mot havet. Dette er det viktig å opprettholde og forsterke.  Det er viktig at det ikke bare er to nye bygg, men at det skaper nye byrom i Brønnøysund, sier Hagen til Brønnøysunds Avis.

Det er planlagt det arkitekten omtaler som en forplass foran bygget på torget hvor det skal plantes trær og anlegges med benker. I tillegg er det fokus på hvordan området ved kaia skal tilrettelegges både for allmenn bruk og for bruk til ordinære havneformål.

Les hele saken her.

VERKTØY/20. februar 2018

Lanserer radio for byggeplassen

Kanonbra lyd, app-styring og uslåelig lang batteritid. Dewalts nye radio er tilpasset moderne byggeplasser og sørger for under-holdning på arbeidsplassen. TSTAK Radio & lader er både IP-klassifisert og værbestandig. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/20. februar 2018

Slik skal Enova få fart på energieffektiviseringen av bygg

Til tross for at mange tiltak er lønnsomme går det for tregt med energieffektiviseringen av bygg. Nå utlyser Enova en konkurranse for å få fram ideer til forretningsmodeller som kan få fart på markedet. Samtidig varsler de endringer i støttetilbudet til eksisterende bygg. Les hele saken

Til toppen