Nye serveringssteder og kiosker på OSL

Nye serveringssteder og kiosker på OSL

Torsdag 27. april 2017 åpner «nye Oslo Lufthavn», men allerede nå kan vi lette på sløret og fortelle hva som blir det nye serverings- og kiosktilbudet til de reisende. Totalt fem aktører har blitt valgt ut til å servere mat og drikke til de reisende på Norges hovedflyplass.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

[img id="1"]

- En lang og grundig utvelgelsesprosess har resultert i at vi inngår samarbeid med fem aktører. Disse leverte de beste anbudene og vi er helt sikre på at det norske folk kommer til å bli fornøyde, sier administrerende direktør ved Oslo Lufthavn, Øyvind Hasaas.

De fem vinnerne er SSP, HMSHost-UMOE F&B Company, Reitan Convenience, Joe & The Juice og BIT. Antall serveringssteder øker fra dagens 20 til 37, mens antall kiosker øker fra seks til ti.

- Ambisjonen har hele tiden vært å få flere operatører og nå har vi fått en miks av selskaper som skal levere et bedre og mer omfattende serverings- og kiosktilbud enn vi har i dag, sier Hasaas, og legger til.

[img id="2"]

- Vår ambisjon er alltid å levere et best mulig tilbud til de reisende og selv om vi har et godt serverings- og kiosktilbud i dag, mener vi at dette blir styrket når vi åpner en nesten dobbelt så stor flyplass i april 2017, sier han.

Hva blir nytt?

De nye serveringsstedene og kioskene er i øyeblikket under konstruksjon og skal gradvis åpnes, og være åpne, når «nye Oslo Lufthavn» offisielt åpner dørene torsdag 27. april 2017. Blant de nye serveringsstedene finner vi Joe & The Juice, Bølgen & Moi Food Garage, Wagamama, Fiskebaren, Oslo Sausage Company, Jamie's Italian, Norgeglasset, BIT, Hunter Bar, Flybar, Humle & Malt, Burger King, Northland, Parken, Two Tigers, Deli & Bakery by Jamie Oliver, TGI Fridays, News Bar, Havsalt, Haven, Fjøla, Everyday Kitchen og Fiskeriet.

[img id="3"]

Blant de eksisterende serveringsstedene videreføres Peppes Pizza, O`Learys, La Baguette, W.B Samson, Caffè Ritazza, Starbucks og Aquavit Bar, mens Franks Deli og Upper Crust avvikles.

- Vi har et ønsket et bredt uvalgt der man kan velge i internasjonale og norske menyer. Flere av serveringsstedene har norsk mat og drikke på menyen, mens andre har et internasjonalt snitt over seg. Det er kombinasjonene av dette som gjør oss sikre på at våre reisende har noen svært gode matopplevelser, til akseptable priser, å glede seg til, avslutter Hasaas.

Totalt blir det ti kiosker mot dagens seks og disse er Point, Narvesen og 7 Eleven.

Til toppen