Nye toaletter og dusjer for 39 millioner

Nye toaletter og dusjer for 39 millioner

Ni Osloskoler har i løpet av de siste to årene fått nye toaletter, dusjer og garderober. Disse tiltakene er blitt prioritert for å oppgradere til en moderne standard og gi skolene et løft.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Gleder elevene

- Undervisningsbygg har brukt til sammen 38,7 millioner kroner de siste to årene på å fornye og pusse opp sanitæranleggene på Ekeberg, Hasle, Holmlia, Høyenhall, Klemetsrud, Lakkegata, Sagene, Skøyenåsen og Skullerud skole, forteller prosjektleder Hans Briseid i Undervisningsbygg.

[img id="2"]

Nå er alle prosjektene ferdige og flere har vært i bruk i stund.

Undervisningsbygg, som bygger, drifter og forvalter alle skolene i Oslo, er godt fornøyd med gjennomføring og resultatet. Oppussingen er til stor glede for skolene.

Friske farger på do

På Hasle skole ble et større dusjanlegg i tilknytning gymsalen delt inn i to avdelinger slik at jentene og guttene får hver sine dusjer. Her er det to dusjavlukker i hver garderobe og det er skillevegger. Toalettene er innbydende med friske farger på veggene og på handicaptoalettet er det knall grønt gulv.

Leder i Aktivitetsskolen på Hasle, Knut Lampe, er kjempefornøyd med oppussingen av garderobene, toalettene og dusjene og sier at barna setter stor pris på forbedringene.

VERKTØY/20. februar 2018

Lanserer radio for byggeplassen

Kanonbra lyd, app-styring og uslåelig lang batteritid. Dewalts nye radio er tilpasset moderne byggeplasser og sørger for under-holdning på arbeidsplassen. TSTAK Radio & lader er både IP-klassifisert og værbestandig. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/20. februar 2018

Slik skal Enova få fart på energieffektiviseringen av bygg

Til tross for at mange tiltak er lønnsomme går det for tregt med energieffektiviseringen av bygg. Nå utlyser Enova en konkurranse for å få fram ideer til forretningsmodeller som kan få fart på markedet. Samtidig varsler de endringer i støttetilbudet til eksisterende bygg. Les hele saken

Til toppen