Nye toaletter og dusjer for 39 millioner

Nye toaletter og dusjer for 39 millioner

Ni Osloskoler har i løpet av de siste to årene fått nye toaletter, dusjer og garderober. Disse tiltakene er blitt prioritert for å oppgradere til en moderne standard og gi skolene et løft.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Gleder elevene

- Undervisningsbygg har brukt til sammen 38,7 millioner kroner de siste to årene på å fornye og pusse opp sanitæranleggene på Ekeberg, Hasle, Holmlia, Høyenhall, Klemetsrud, Lakkegata, Sagene, Skøyenåsen og Skullerud skole, forteller prosjektleder Hans Briseid i Undervisningsbygg.

[img id="2"]

Nå er alle prosjektene ferdige og flere har vært i bruk i stund.

Undervisningsbygg, som bygger, drifter og forvalter alle skolene i Oslo, er godt fornøyd med gjennomføring og resultatet. Oppussingen er til stor glede for skolene.

Friske farger på do

På Hasle skole ble et større dusjanlegg i tilknytning gymsalen delt inn i to avdelinger slik at jentene og guttene får hver sine dusjer. Her er det to dusjavlukker i hver garderobe og det er skillevegger. Toalettene er innbydende med friske farger på veggene og på handicaptoalettet er det knall grønt gulv.

Leder i Aktivitetsskolen på Hasle, Knut Lampe, er kjempefornøyd med oppussingen av garderobene, toalettene og dusjene og sier at barna setter stor pris på forbedringene.

Til toppen