Nye webapplikasjoner for arkitekter

Nye webapplikasjoner for arkitekter

Lindab lanserer nå noen av sine populære programvarer som webbaserte apper for å kunne yte bedre service til beskrivende ledd.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Lindab har alltid vært tidlig ute når det gjelder programvarer for å forenkle jobben for arkitekt og beskrivende ledd. Det er derfor helt naturlig at det nå utvikles apper i retning mot den mobile brukeren. Vi har i trinn 1 valgt å lansere tre apper; Lindab Wall Selector, Lindab Structural Designer og Lindab EC3 Library.

Lindab Wall Selector - En webapplikasjon som kan brukes når du søker etter en mellomvegg med spesielle krav, når det for eksempel gjelder lyd, brann og vegghøyde.

Lindab Structural Designer - En webapplikasjon som beregner trapesprofilerte plater i enkeltspenn eller som kontinuerlige plater over 2-3 spenn.

Lindab EC3 Library - Denne webapplikasjon inneholder seksjonsdata og geometrier for våre porteføljer av byggplater C, Z, U og hatteprofiler. Egenskapene er beregnet iht EC3 og er tilgjengelige for et utvalg av de Europeiske land.

TRE/17. juli 2018

Et utstillingsvindu for konstruksjonsprodukter i tre

Metsä-gruppens nye besøkssenter i Äänekoski i sentrale Finland, er et godt eksempel på rask konstruksjon ved bruk av tre. Bygningen på 1000 m2 viser hvordan Metsä Woods Kerto LVL-produkter muliggjør rask, lett og grønn konstruksjon. Bygningen kombinerer industrielt produserte treelementer og unike arkitektoniske løsninger med detaljert tømrerarbeid. Les hele saken

Til toppen