Nye webapplikasjoner for arkitekter

Nye webapplikasjoner for arkitekter

Lindab lanserer nå noen av sine populære programvarer som webbaserte apper for å kunne yte bedre service til beskrivende ledd.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Lindab har alltid vært tidlig ute når det gjelder programvarer for å forenkle jobben for arkitekt og beskrivende ledd. Det er derfor helt naturlig at det nå utvikles apper i retning mot den mobile brukeren. Vi har i trinn 1 valgt å lansere tre apper; Lindab Wall Selector, Lindab Structural Designer og Lindab EC3 Library.

Lindab Wall Selector - En webapplikasjon som kan brukes når du søker etter en mellomvegg med spesielle krav, når det for eksempel gjelder lyd, brann og vegghøyde.

Lindab Structural Designer - En webapplikasjon som beregner trapesprofilerte plater i enkeltspenn eller som kontinuerlige plater over 2-3 spenn.

Lindab EC3 Library - Denne webapplikasjon inneholder seksjonsdata og geometrier for våre porteføljer av byggplater C, Z, U og hatteprofiler. Egenskapene er beregnet iht EC3 og er tilgjengelige for et utvalg av de Europeiske land.

MILJØBYGG/19. februar 2018

Miljøambisiøst høyskolebygg i Bergen

Høgskulen på Vestlandet, nærregion Bergen er i dag på to lokasjoner. For å samle sin faglige og administrative aktivitet på Kronstad startet byggefasen for et nytt bygg i januar. Når det åpner i 2020 skal campus huse 9000 studenter og 900 ansatte. Les hele saken

Til toppen