Nytt byggeoppdrag til AF Gruppen i Kværnerbyen

Nytt byggeoppdrag til AF Gruppen i Kværnerbyen

AF Gruppen har inngått avtale med OBOS Kværnerbyen AS om bygging av Kværnerdammen borettslag i Kværnerbyen.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Kværnerdammen borettslag ligger i en skjermet del av Kværnerbyen og vil bestå av 89 to- til fireromsleiligheter samt 7 townhouse på ca. 129 kvadratmeter.

Prosjektering starter 1. kvartal 2017 med planlagt byggestart i april 2017. Planlagt ferdigstillelse er 1. kvartal 2019. Det er tatt forbehold om tilstrekkelig
forhåndssalg før igangsetting. Prosjektet blir utført som en totalentreprise med en total verdi på MNOK 211 ekskl. mva.

AF Gruppen har tidligere bygget Dreieskivakvartalet og Kværnerbyen terrasse, og har Kværnerlia borettslag og Kværnerbakken under oppføring for OBOS Kværnerbyen.
Inkludert Kværnerdammen borettslag vil AF Gruppen levere mer enn 800 boliger i Kværnerbyen for OBOS.

- Dette er et viktig prosjekt for vår byggvirksomhet og vi ser fram til å fortsette det gode samarbeidet med OBOS i Kværnerbyen, sier konsernsjef i AF Gruppen, Morten Grongstad.

DIGITALE VERKTØY/24. september 2018

Vil bli blant Norges fremste innen digitale verktøy for BA næringen

Devinco i Trondheim kjøper majoriteten av aksjene i Bergensbedriften Mobile Worker, og de ansatte vil utgjøre de resterende eierne. Samlet vil de to selskapene få over 80 ansatte og en forventet omsetning på nærmere 100 millioner i 2018, og dermed bli en av Norges største kompetansemiljø innen digitale og skybaserte løsninger for bygg- og anleggsbransjen. Les hele saken

Til toppen