Nytt byggeoppdrag til AF Gruppen på Hasle

Nytt byggeoppdrag til AF Gruppen på Hasle

AF Gruppen har inngått avtale med Bøkkerveien 5 AS (Höegh Eiendom og AF Eiendom) om bygging av et nytt kontorbygg på Hasle. Bygget blir blant annet nytt hovedkontor for Securitas.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Avtalen omfatter bygging av et kontorbygg på åtte etasjer samt to kjelleretasjer. Total BTA for prosjektet er ca. 15.000 m2. Bygget skal oppnå energimerke A, passivhus og miljøklassifiseres BREEAM-NOR – «Very Good».

Bygget blir gjennomført som en totalentreprise og har en verdi på 280 MNOK eks mva. Byggestart er 4. kvartal 2015 med ferdigstillelse i 1. kvartal 2018.

- Vi ser frem til å ta fatt på byggingen av dette kontorbygget på Hasle. Området er i sterk vekst og vi er glade for å delta i videreutviklingen av denne bydelen, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

TRE/17. juli 2018

Et utstillingsvindu for konstruksjonsprodukter i tre

Metsä-gruppens nye besøkssenter i Äänekoski i sentrale Finland, er et godt eksempel på rask konstruksjon ved bruk av tre. Bygningen på 1000 m2 viser hvordan Metsä Woods Kerto LVL-produkter muliggjør rask, lett og grønn konstruksjon. Bygningen kombinerer industrielt produserte treelementer og unike arkitektoniske løsninger med detaljert tømrerarbeid. Les hele saken

Til toppen