​Nytt tett tak på Grindbakken skole

​Nytt tett tak på Grindbakken skole

Denne uka feiret alle arbeiderne på Grindbakken skole i Oslo at det splitter nye taket på den oppussede skolen endelig er tett.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Prosjektleder i Undervisningsbygg, Thomas Dahl inviterte hele skolen til fest med pølser og boller.

På Grindbakken skole etablerers det nytt ventilasjonsanlegg i hovedbygningen og i gymbygget. I gymbygget skal også garderobene oppgraderes, mens hovedbygget får nytt tak, ny heis og teknisk rom. I tillegg skal skolen få ny solavskjerming, oppgradert IKT-system. Byggearbeidene startet sommeren 2015 og er planlagt ferdig til skolestart høsten 2016.

Byggeleder Arne Egge i Thorvaldsen er kjempefornøyd med rehabiliteringsprosjektet, og sier alt går etter planen. I utgangspunktet skulle det nye tekniske rommet være synlig, men av hensyn til alle rundt ble det besluttet nedgravd under bakken. Han forteller at det er en løsning alle er svært tilfreds med.

Skolen, som ble bygget i 1982 får til ferdigstillelse neste år en god oppgradering. Taket skal tåle snømengde på hele 550 kilo per kvadratmeter. Rehabiliteringen har en kostnadsramme på 92 millioner kroner.

FASADE/21. februar 2018

Lansere et revolusjonerende monteringssystem

I april 2018 vil Q-railing lansere et revolusjonerende monteringssystem som skal gjøre det svært så enkelt å montere glass. Q-railing vil presentere det nye monteringssystemet på messen Fensterbau Frontale i Nürnberg 21. - 23- mars og via en direktestrømming på Facebook kl. 14.00 21. mars. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/20. februar 2018

Slik skal Enova få fart på energieffektiviseringen av bygg

Til tross for at mange tiltak er lønnsomme går det for tregt med energieffektiviseringen av bygg. Nå utlyser Enova en konkurranse for å få fram ideer til forretningsmodeller som kan få fart på markedet. Samtidig varsler de endringer i støttetilbudet til eksisterende bygg. Les hele saken

Til toppen