Økende interesse for fasadekonstruksjoner i stål

Økende interesse for fasadekonstruksjoner i stål

Titalls arkitekter viste sin begeistring da Schüco Jansen stålsystemer stoppet utenfor kontorene deres i Oslo med sitt rullende showroom i uke 23.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

For å gi de interesserte muligheten til verdifull informasjon uten reisetid, tok Schüco Norge i uke 23 sitt rullende showroom med på en rundtur i Oslo. I alt fem stoppesteder resulterte i ca. 60 besøkende, og av disse flere med relevante prosjekter de ønsket å diskutere.

Den gode responsen  i løpet av disse to dagene gir en pekepinn på hvor viktig stål vil bli i de kommende årene. Aluminium og stål utfyller hverandre på mange områder og sammen gir muligheten til å realisere unike prosjekter med høye tekniske og designmessige krav.

Verneverdige fabrikkbygg med omfattende behov for rehabilitering, samt den populære interiørtrenden med røffe materialer og "loft"-følelsen, løfter materialet stål opp i lyset. De robuste, slanke og energieffektive vindus-, dør- og fasadeprofilene gjør stålsystemene fra Schüco Jansen til en mer og mer ettertraktet profilløsning blant arkitekter og dermed også blant fasadeentreprenører i Norge.

VERKTØY/20. februar 2018

Lanserer radio for byggeplassen

Kanonbra lyd, app-styring og uslåelig lang batteritid. Dewalts nye radio er tilpasset moderne byggeplasser og sørger for under-holdning på arbeidsplassen. TSTAK Radio & lader er både IP-klassifisert og værbestandig. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/20. februar 2018

Slik skal Enova få fart på energieffektiviseringen av bygg

Til tross for at mange tiltak er lønnsomme går det for tregt med energieffektiviseringen av bygg. Nå utlyser Enova en konkurranse for å få fram ideer til forretningsmodeller som kan få fart på markedet. Samtidig varsler de endringer i støttetilbudet til eksisterende bygg. Les hele saken

Til toppen