Økende interesse for fasadekonstruksjoner i stål

Økende interesse for fasadekonstruksjoner i stål

Titalls arkitekter viste sin begeistring da Schüco Jansen stålsystemer stoppet utenfor kontorene deres i Oslo med sitt rullende showroom i uke 23.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

For å gi de interesserte muligheten til verdifull informasjon uten reisetid, tok Schüco Norge i uke 23 sitt rullende showroom med på en rundtur i Oslo. I alt fem stoppesteder resulterte i ca. 60 besøkende, og av disse flere med relevante prosjekter de ønsket å diskutere.

Den gode responsen  i løpet av disse to dagene gir en pekepinn på hvor viktig stål vil bli i de kommende årene. Aluminium og stål utfyller hverandre på mange områder og sammen gir muligheten til å realisere unike prosjekter med høye tekniske og designmessige krav.

Verneverdige fabrikkbygg med omfattende behov for rehabilitering, samt den populære interiørtrenden med røffe materialer og "loft"-følelsen, løfter materialet stål opp i lyset. De robuste, slanke og energieffektive vindus-, dør- og fasadeprofilene gjør stålsystemene fra Schüco Jansen til en mer og mer ettertraktet profilløsning blant arkitekter og dermed også blant fasadeentreprenører i Norge.

GRØNNE TAK/16. november 2018

Grønne tak er på fremmarsj i byene

– Grønne tak er ikke bare en ting, slik mange kanskje ser for seg. Når folk hører dette begrepet, tenker man seg gjerne et tradisjonelt torvtak. Men det er altså mye mer enn som så, og grønne tak er på fremmarsj. I Oslo jobbes det med en egen strategi for slike tak. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/16. november 2018

Jakter videre på ideer som kan knekke milliardkoden

Enova anslår at det årlige markedet for lønnsomme energitiltak i bygningsmassen er på flere milliarder kroner. Likevel går det for tregt med energieffektiviseringen. Statsforetaket har allerede støttet 8 ulike forretningskonsept som kan få fart på utviklingen med til sammen 6,4 millioner kroner. Nå er en ny konkurranse ute. Les hele saken

Til toppen