Økende interesse for fasadekonstruksjoner i stål

Økende interesse for fasadekonstruksjoner i stål

Titalls arkitekter viste sin begeistring da Schüco Jansen stålsystemer stoppet utenfor kontorene deres i Oslo med sitt rullende showroom i uke 23.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

For å gi de interesserte muligheten til verdifull informasjon uten reisetid, tok Schüco Norge i uke 23 sitt rullende showroom med på en rundtur i Oslo. I alt fem stoppesteder resulterte i ca. 60 besøkende, og av disse flere med relevante prosjekter de ønsket å diskutere.

Den gode responsen  i løpet av disse to dagene gir en pekepinn på hvor viktig stål vil bli i de kommende årene. Aluminium og stål utfyller hverandre på mange områder og sammen gir muligheten til å realisere unike prosjekter med høye tekniske og designmessige krav.

Verneverdige fabrikkbygg med omfattende behov for rehabilitering, samt den populære interiørtrenden med røffe materialer og "loft"-følelsen, løfter materialet stål opp i lyset. De robuste, slanke og energieffektive vindus-, dør- og fasadeprofilene gjør stålsystemene fra Schüco Jansen til en mer og mer ettertraktet profilløsning blant arkitekter og dermed også blant fasadeentreprenører i Norge.

BÆREKRAFT/25. mai 2018

Stor interesse for mer kunnskap om bærekraftig bygg

Nordens største møtested for bærekraftig bygg og arkitektur kommer for første gang til Oslo i oktober. Danskene bak møtestedet har blitt godt mottatt med mange henvendelser fra interesserte utstillere, og har oppstartet samarbeid med blant andre Bellona, OREEC og Omsorgsbygg. Les hele saken

BYUTVIKLING/25. mai 2018

Fra sentrumsdød til sentrumsglød

Kullkranbrua løfter den slitne havna i Aarhus. Den nedlagte flyplassen huser et kunst- og kultursenter. Den tomme butikken har blitt pop-up-shop, verksted, drivhus og grendehus. Torsdag 31. mai åpner DOGA to store utstillinger som viser hvordan vi kan ta i bruk byenes ressurser på nye måter og skape nytt liv i tomme lokaler. Les hele saken

Til toppen