Økende interesse for fasadekonstruksjoner i stål

Økende interesse for fasadekonstruksjoner i stål

Titalls arkitekter viste sin begeistring da Schüco Jansen stålsystemer stoppet utenfor kontorene deres i Oslo med sitt rullende showroom i uke 23.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

For å gi de interesserte muligheten til verdifull informasjon uten reisetid, tok Schüco Norge i uke 23 sitt rullende showroom med på en rundtur i Oslo. I alt fem stoppesteder resulterte i ca. 60 besøkende, og av disse flere med relevante prosjekter de ønsket å diskutere.

Den gode responsen  i løpet av disse to dagene gir en pekepinn på hvor viktig stål vil bli i de kommende årene. Aluminium og stål utfyller hverandre på mange områder og sammen gir muligheten til å realisere unike prosjekter med høye tekniske og designmessige krav.

Verneverdige fabrikkbygg med omfattende behov for rehabilitering, samt den populære interiørtrenden med røffe materialer og "loft"-følelsen, løfter materialet stål opp i lyset. De robuste, slanke og energieffektive vindus-, dør- og fasadeprofilene gjør stålsystemene fra Schüco Jansen til en mer og mer ettertraktet profilløsning blant arkitekter og dermed også blant fasadeentreprenører i Norge.

ENERGIBRUK/18. februar 2019

Ny byggstatistikk og nye graddagstall er ute

Enovas byggstatistikk fra 2017 er nå publisert. Statistikken gir byggeiere muligheten til å sammenligne energibruken i egne bygg med bygg eid av andre, og kan være et nyttig verktøy for alle som jobber med å planlegge, utvikle og drifte bygg. Graddagstallene for 2018 er også klare. Les hele saken

Til toppen