Økt satsing på digitalisering ga effektivitetsgevinst for kundene
(Foto: Cramo)

Økt satsing på digitalisering ga effektivitetsgevinst for kundene

Cramo Norge lanserer sin kundeportal i full-skala hvor kundene får online-tilgang 24-7. Løsningen er blitt svært godt mottatt i bygg- og anleggsbransjen.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Thomas Astrup, salgs- og markedsdirektør i Cramo er glad for at løsningen er lansert i Norge, og at den gir stor effektivitetsgevinst for kundene.

– Kundeportalen er mer enn en tradisjonell nettbutikk; her kan du finne utstyr, sammenligne, planlegge og bestille utstyr, og ikke minst returnere det igjen på en raskt og effektiv måte. Alle tjenester er digitalisert, og portalen er en naturlig del av vår digitale plattform, og integrert i ny og oppgradert nettside. Vi er stolte av at vår nettside også er blitt anerkjent og nominert i «Digital Awards for the Customer Journey», sier Astrup.

Salgssjef Nichlas Ambrosen forteller at flere og flere av kundene har fått øynene opp for løsningen, og ser fordelen av å kunne leie utstyr uavhengig av åpningstid.– Løsningen gir en mer effektiv håndtering av leieutstyr for kundene, slik at de kan konsentrere seg om sine oppgaver. Oversikt pr prosjekt gir kundene full kontroll på alt de leier fra oss, og at en rekke andre funksjoner som produktspesifikasjoner, sikkerhetsdokumenter, brukerdokumentasjon, årskontroller m.m. ligger tilgjengelig på ett sted, er tidsbesparende.

– Vi ønsker å gi våre kunder en sømløs opplevelse når de besøker vår nettside, og derfor er alle tilbakemeldinger viktig for utviklingen og vår videre digitale satsing, avslutter Thomas Astrup.

 

BELYSNING/20. februar 2019

Giganthall fikk pris for lysbruk

– Dette er et stort prosjekt, det er ingen tvil om det. 4 spor inne i fjellet, der de to midtre sporene er dimensjonert for passering av tog i 250 kilometer i timen sier sitt om hvilke tekniske utfordringer vi har møtt. Kanskje nettopp derfor er det hyggelig å få en utmerkelse for lysdesignet. Les hele saken

REHABILITERING/20. februar 2019

Slik skal Nationaltheatret bli flott igjen

En moderne hovedscene, omfattende restaurering, store tekniske utbedringer og arealer under bakken vil gi publikum og ansatte en helt ny opplevelse i Nationaltheatret. Nå søker Statsbygg etter en prosjekteringsgruppe som skal anbefale konkrete løsninger for oppussingen. Les hele saken

BIM/19. februar 2019

Bedre byggeprosesser med nye internasjonale standarder for BIM

Internasjonalt er bygge- og anleggsnæringen i sterk vekst, og med det følger behovet for effektive, globale verktøy som bygningsinformasjonsmodellering (BIM). De nye internasjonale standardene gir mer effektivt samarbeid, mener den norske lederen for arbeidsgruppen som har utviklet de nye standardene, Jøns Sjøgren fra Boligprodusentene. Les hele saken

Til toppen