Peab bygger barnehage i Asker

Peab bygger barnehage i Asker

For 41,7 millioner kroner har Peab – Senter Bygg fått i oppdrag fra Asker kommune å bygge Bleikerfaret barnehage.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Oppdraget er en totalentreprise. Oppstart på byggetomta er i mai-juni 2016, og den nye barnehagen skal overleveres i april 2017.

− Vi setter stor pris på tilliten fra Asker kommune. Vi har bygget mange barnehager de senere årene, og er trygge på at vi kommer til å levere et prosjekt både kommunen og vi blir fornøyde med, sier distriktssjef Jan Petter Hansen i Peab – Senter Bygg.

Bleikerfaret barnehage bygges med underetasje i støpt betong. Det blir bærende stål med lett-tak. Yttervegger blir i standard reisverk av tre. Utvendig blir barnehagen kledd med trekledning. Tekniske rom blir plassert i underetasjen. Totalt blir bygget på 1400 m2.

I tillegg til bygget skal Peab utføre store utomhusarbeider mot tilstøtende bebyggelse. Det skal også bygges parkeringsplass og noe veiareal i området.

FASADE/21. februar 2018

Lansere et revolusjonerende monteringssystem

I april 2018 vil Q-railing lansere et revolusjonerende monteringssystem som skal gjøre det svært så enkelt å montere glass. Q-railing vil presentere det nye monteringssystemet på messen Fensterbau Frontale i Nürnberg 21. - 23- mars og via en direktestrømming på Facebook kl. 14.00 21. mars. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/20. februar 2018

Slik skal Enova få fart på energieffektiviseringen av bygg

Til tross for at mange tiltak er lønnsomme går det for tregt med energieffektiviseringen av bygg. Nå utlyser Enova en konkurranse for å få fram ideer til forretningsmodeller som kan få fart på markedet. Samtidig varsler de endringer i støttetilbudet til eksisterende bygg. Les hele saken

Til toppen