Peab bygger flerbrukshall i Drammen

Peab bygger flerbrukshall i Drammen

For 44 millioner kroner skal Peab bygge Øren flerbrukshall for Drammen Eiendom KF. Oppstart på byggeplassen skjer nå i januar, og hallen skal være ferdig i mars 2017. Oppdraget er en totalentreprise.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

− Vi er utrolige glade for å ha blitt tildelt denne kontrakten. Det er motiverende å gå i gang med et bygg som vi vet at både store og små i lokalmiljøet gleder seg til å ta i bruk, sier distriktssjef Jan Petter Hansen i Peab.

Flerbrukshallen er en av flere byggprosjekter som vil fornye og forbedre området rundt Øren skole. I tillegg til ny flerbrukshall planlegges nye lekeområder, utvidet kunstisbane, nytt kunstgress på Ørenbanen og et nytt skolebygg.

− Hallen skal oppføres på området der fotballbanen og skolen ligger. Det betyr at vi vil legge ekstra stor vekt på HMS-arbeidet, spesielt for utomhusarbeidene, påpeker Hansen.

Den nye hallen blir totalt 2300 kvadratmeter stor. I underetasjen blir det garderobeanlegg. I første etasje bygges en full håndballbane. Det blir mulighet for å dele håndballbanen med skillevegg, slik at den kan benyttes som to gymsaler.

I den ene enden av hallen bygges en teleskoptribune med plass til 360 personer. I andre etasje blir det styrkerom og galleri med tilskuerplasser.

TRE/17. juli 2018

Et utstillingsvindu for konstruksjonsprodukter i tre

Metsä-gruppens nye besøkssenter i Äänekoski i sentrale Finland, er et godt eksempel på rask konstruksjon ved bruk av tre. Bygningen på 1000 m2 viser hvordan Metsä Woods Kerto LVL-produkter muliggjør rask, lett og grønn konstruksjon. Bygningen kombinerer industrielt produserte treelementer og unike arkitektoniske løsninger med detaljert tømrerarbeid. Les hele saken

Til toppen