Peab bygger flerbrukshall i Drammen

Peab bygger flerbrukshall i Drammen

For 44 millioner kroner skal Peab bygge Øren flerbrukshall for Drammen Eiendom KF. Oppstart på byggeplassen skjer nå i januar, og hallen skal være ferdig i mars 2017. Oppdraget er en totalentreprise.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

− Vi er utrolige glade for å ha blitt tildelt denne kontrakten. Det er motiverende å gå i gang med et bygg som vi vet at både store og små i lokalmiljøet gleder seg til å ta i bruk, sier distriktssjef Jan Petter Hansen i Peab.

Flerbrukshallen er en av flere byggprosjekter som vil fornye og forbedre området rundt Øren skole. I tillegg til ny flerbrukshall planlegges nye lekeområder, utvidet kunstisbane, nytt kunstgress på Ørenbanen og et nytt skolebygg.

− Hallen skal oppføres på området der fotballbanen og skolen ligger. Det betyr at vi vil legge ekstra stor vekt på HMS-arbeidet, spesielt for utomhusarbeidene, påpeker Hansen.

Den nye hallen blir totalt 2300 kvadratmeter stor. I underetasjen blir det garderobeanlegg. I første etasje bygges en full håndballbane. Det blir mulighet for å dele håndballbanen med skillevegg, slik at den kan benyttes som to gymsaler.

I den ene enden av hallen bygges en teleskoptribune med plass til 360 personer. I andre etasje blir det styrkerom og galleri med tilskuerplasser.

VERKTØY/20. februar 2018

Lanserer radio for byggeplassen

Kanonbra lyd, app-styring og uslåelig lang batteritid. Dewalts nye radio er tilpasset moderne byggeplasser og sørger for under-holdning på arbeidsplassen. TSTAK Radio & lader er både IP-klassifisert og værbestandig. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/20. februar 2018

Slik skal Enova få fart på energieffektiviseringen av bygg

Til tross for at mange tiltak er lønnsomme går det for tregt med energieffektiviseringen av bygg. Nå utlyser Enova en konkurranse for å få fram ideer til forretningsmodeller som kan få fart på markedet. Samtidig varsler de endringer i støttetilbudet til eksisterende bygg. Les hele saken

Til toppen