Peab bygger videre i Vikersund sentrum

Peab bygger videre i Vikersund sentrum

Peab har signert ny kontrakt med Axer Eiendom om utvidelse av Vikersund Nærsenter.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

For 63,2 millioner kroner skal Peab blant annet levere 1500 kvm råbygg og 1500 kvm leiligheter.

Axer Eiendom var også byggherre da Peab i fjor leverte et tilbygg for Kiwi rett ved Vikersund Nærsenter. Distriktssjef Jan Petter Hansen i Peab er glad for å få fornyet tillit fra kunden.

− Vi har samarbeidet en god stund for å finne gode løsninger i prosjektet, og setter pris på å bli valgt som totalentreprenør, sier Jan Petter Hansen, distriktssjef i Peab.

Næring og bolig

Peab skal blant annet oppføre et råbygg for Coop i tilknytning til Nærsenteret. Samtidig skal deler av det eksisterende mursteinsbygget bygges om til leiligheter.

− Det blir totalt 20 flotte leiligheter med den mest sentrale beliggenheten du kan få i Vikersund. Axer Eiendom vil stå for salget av leilighetene, opplyser Hansen.

Ferdig i mars 2018

Oppdraget omfatter også bygging av parkeringsanlegg på taket og omlegging av kulvert i grunnen. Råbygget for Coop skal stå ferdig i september 2017, mens leilighetene ferdigstilles i mars 2018.

DIGITALE VERKTØY/24. september 2018

Vil bli blant Norges fremste innen digitale verktøy for BA næringen

Devinco i Trondheim kjøper majoriteten av aksjene i Bergensbedriften Mobile Worker, og de ansatte vil utgjøre de resterende eierne. Samlet vil de to selskapene få over 80 ansatte og en forventet omsetning på nærmere 100 millioner i 2018, og dermed bli en av Norges største kompetansemiljø innen digitale og skybaserte løsninger for bygg- og anleggsbransjen. Les hele saken

Til toppen