Peab i gang med Trondenes boligpark i Harstad

Peab i gang med Trondenes boligpark i Harstad

I mai i år startet Peab utbyggingen av første byggetrinn på Trondenes boligpark i Harstad.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Leilighetsprosjektet består av 27 tre- og fire-romsleiligheter, som ligger idyllisk til på Trondeneshalvøyen like utenfor Harstad sentrum.

Peabs første egenregiprosjekt i Harstad

Utbyggingen skjer i regi av selskapet Firkanten Eiendom AS, som er et heleid Peab-selskap. Firkanten Eiendom var en del av Peabs oppkjøp i Harstad i desember 2014. Nilsen & Haukland AS, som også var en del av samme oppkjøp, er totalentreprenør for prosjektet.

− Dette er et prosjekt vi har jobbet med over flere år med å få til, og det er svært gledelig for både virksomheten i Harstad, og Harstad by at vi nå kommer i gang med byggingen av dette prosjektet sier prosjektleder for Firkanten Eiendom, Steinar Nilsen.

Første byggetrinn består av 18 leiligheter med overlevering i august 2016. Andre byggetrinn består av 9 leiligheter og har salgsstart i juni. Ved tilstrekkelig forhåndssalg er forventet byggestart i august, og overlevering i oktober 2016.

Høyt kvalitetsnivå

Prosjektet har bevisst satset på leiligheter med over snittet høyt kvalitetsnivå. Som eksempel er standardkjøkkenet i leveransen oppgradert med blant annet integrerte hvitevarer.

– Vi har stor tro på godt salg og fornøyde kunder i Harstad, sier Steinar Nilsen.

BELYSNING/23. februar 2018

Faglig ekspertise på lys må inn allerede i forprosjektet

– Det er viktig at de som skal planlegge belysningen i et bygge- eller oppussingsprosjekt kommer inn så tidlig som mulig i prosessen. Aller helst i forprosjektet. Riktig lys er en forutsetning for at de som skal bruke arealene, vil trives og være produktive der. Planlegging av et lysanlegg handler om å ta hensyn til brukernes behov samtidig som det skal utgjøre en helhet både funksjonelt og estetisk. Belysningen utgjør i tillegg ca. 20% av det totale energibruket i et kontorbygg så sparepotensialet er stort. Les hele saken

Til toppen