Rehabiliterer Torgalmenningen 2 til nytt hotell

Rehabiliterer Torgalmenningen 2 til nytt hotell

Kvartalet Torgalmenningen 2 i Bergen skal rehabiliteres til et nytt hotell med 130 rom. LAB Entreprenør, et datterselskap av AF Gruppen, er av selskapet Torgalmenningen 2 AS valgt som totalentreprenør.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Torgalmenningen 2 AS er eiet av Odfjell Eiendom AS, J O Odfjell AS og Teigland Eiendom AS.  Torgalmenningen 2 blir det andre prosjektet LAB Entreprenør AS gjennomfører på vegne av byggherre Odfjell Eiendom AS.

Kontrakten omfatter rehabilitering av ca. 5.500 m2 BTA. Kvartalet består av «Børsbygningen i Bergen» bygget i 1862, «Bergen Privatbank bygget i 1913, og «DNB bygget» oppført på 1970-tallet. De ærverdige byggene skal bygges om til et high-end hotell med 130 rom og øvrige hotelfasiliteter som resepsjonsområder, frokostsaler og anretningskjøkken. Dagens restauranter, bankfilial og butikklokaler skal bli værende og vil være i full drift under hele byggeperioden.

Kontrakten er en totalentreprise og har en verdi på 93 MNOK eks. mva. Arbeidet starter primo januar 2016 og ferdigstilles januar 2017.

-Vi er stolte av å bli valgt som totalentreprenør for rehabilitering av et av Bergens ærverdige og sentral plasserte kvartal i Bergen.  Vi ser frem til å bruke vår erfaring og kompetanse i tett samarbeid med kunden, sier Trygve Mo, administrerende direktør i LAB Entreprenør.

FASADE/21. februar 2018

Lansere et revolusjonerende monteringssystem

I april 2018 vil Q-railing lansere et revolusjonerende monteringssystem som skal gjøre det svært så enkelt å montere glass. Q-railing vil presentere det nye monteringssystemet på messen Fensterbau Frontale i Nürnberg 21. - 23- mars og via en direktestrømming på Facebook kl. 14.00 21. mars. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/20. februar 2018

Slik skal Enova få fart på energieffektiviseringen av bygg

Til tross for at mange tiltak er lønnsomme går det for tregt med energieffektiviseringen av bygg. Nå utlyser Enova en konkurranse for å få fram ideer til forretningsmodeller som kan få fart på markedet. Samtidig varsler de endringer i støttetilbudet til eksisterende bygg. Les hele saken

Til toppen