RIFs leder ny visepresident i EFCA

RIFs leder ny visepresident i EFCA

RIFs administrerende direktør Liv Kari Skudal Hansteen er i dag valgt til ny leder av den europeiske organisasjonen for rådgivende ingeniører, EFCA.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Valget skjedde på EFCAs generalforsamling som holdes i Oslo i dag.

- Jeg er takknemlig for den tilliten EFCA viser ved å velge meg til visepresident, sier Liv Kari Skudal Hansteen.

[factbox id="1"]

- Det er viktig for meg å jobbe for å synliggjøre kompetansen hos de rådgivende ingeniørfirmaene og arbeide for bedre rammevilkår. RIFs kartlegging av Norges tilstand som vi presenterte for kort tid siden er et eksempel på hvordan vi kan være en god samfunnsrådgiver, sier hun.

- Kompetanse vil være nøkkelen for å sikre bærekraftige løsninger for bygg og infrastruktur i Europa. Nye direktiver kommer fra EU som vil påvirke rammevilkårene for næringen vår. Det er derfor viktig å kunne påvirke gjennom vår europeiske organisasjon, sier hun.

 

TRE/17. juli 2018

Et utstillingsvindu for konstruksjonsprodukter i tre

Metsä-gruppens nye besøkssenter i Äänekoski i sentrale Finland, er et godt eksempel på rask konstruksjon ved bruk av tre. Bygningen på 1000 m2 viser hvordan Metsä Woods Kerto LVL-produkter muliggjør rask, lett og grønn konstruksjon. Bygningen kombinerer industrielt produserte treelementer og unike arkitektoniske løsninger med detaljert tømrerarbeid. Les hele saken

Til toppen