RIFs leder ny visepresident i EFCA

RIFs leder ny visepresident i EFCA

RIFs administrerende direktør Liv Kari Skudal Hansteen er i dag valgt til ny leder av den europeiske organisasjonen for rådgivende ingeniører, EFCA.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Valget skjedde på EFCAs generalforsamling som holdes i Oslo i dag.

- Jeg er takknemlig for den tilliten EFCA viser ved å velge meg til visepresident, sier Liv Kari Skudal Hansteen.

[factbox id="1"]

- Det er viktig for meg å jobbe for å synliggjøre kompetansen hos de rådgivende ingeniørfirmaene og arbeide for bedre rammevilkår. RIFs kartlegging av Norges tilstand som vi presenterte for kort tid siden er et eksempel på hvordan vi kan være en god samfunnsrådgiver, sier hun.

- Kompetanse vil være nøkkelen for å sikre bærekraftige løsninger for bygg og infrastruktur i Europa. Nye direktiver kommer fra EU som vil påvirke rammevilkårene for næringen vår. Det er derfor viktig å kunne påvirke gjennom vår europeiske organisasjon, sier hun.

 

VERKTØY/20. februar 2018

Lanserer radio for byggeplassen

Kanonbra lyd, app-styring og uslåelig lang batteritid. Dewalts nye radio er tilpasset moderne byggeplasser og sørger for under-holdning på arbeidsplassen. TSTAK Radio & lader er både IP-klassifisert og værbestandig. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/20. februar 2018

Slik skal Enova få fart på energieffektiviseringen av bygg

Til tross for at mange tiltak er lønnsomme går det for tregt med energieffektiviseringen av bygg. Nå utlyser Enova en konkurranse for å få fram ideer til forretningsmodeller som kan få fart på markedet. Samtidig varsler de endringer i støttetilbudet til eksisterende bygg. Les hele saken

Til toppen